Geliefde huisdieren

Veel vakantiegangers vinden het lastig om huisdieren in een kennel of bij familie achter te laten. Honden zijn door veel mensen geliefde dieren, en worden zeer gemist als het gezin op campervakantie gaat. Wat is er nu leuker voor de dieren om te spelen op de plekken waar u uw camper plaatst, in landen als Noorwegen, Duitsland of Frankrijk. Vaak is het bij camperverhuur bedrijven niet toegestaan huisdieren mee te nemen op campervakantie. Camperverhuur Amsterdam heeft hiervoor de oplossing.

Beschikbare campers

Bij Camperverhuur Amsterdam kunt u in de camper types 5 en 8 uw huisdier meenemen. De gegevens over de twee campers vindt u op de pagina’s: camper type 5 & camper type 8. Een huisdier is toegestaan indien er schriftelijk toestemming voor is gegeven door Camperverhuur Amsterdam. Om er zeker van te zijn dat iedereen, ook niet huisdieren bezitters, op dezelfde manier kunnen genieten van hun campervakantie rekenen wij eenmalig 45,- euro voor de extra reiniging die wij doorvoeren.

Regelgeving per land

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van regels die per land gelden. Zo kunt u in Duitsland een boete krijgen als uw huisdier niet goed vast zit tijdens de reis. Daarnaast is in sommige landen speciaal voor bepaalde hondenrassen een muilkorf verplicht.  Op de website van Dogsincluded is alle benodigde informatie te vinden die u nodig hebt voor een camper reis met huisdier. Het Europees huisdierenpaspoort dient in ieder geval in orde te zijn.

Interesse of vragen over het huren van een camper met uw huisdier? Neem dan gerust contact op via het  contactformulier!