Contact

About us

About us

Who Are We?

Camperhuren.nl rents luxurious, comfortable campers van 2 tot 6 personen. Aan het eind van het seizoen zijn onze huurcampers ook te koop. Onze campers staan in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam en Schiphol.

Service en comfort

Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van een campervakantie. Daarom bieden wij alle begeleiding die je nodig hebt, vóór en als je wilt ook tijdens jouw reis. Daarnaast hebben we extra facilities om je reis nóg comfortabeler te maken.

Passion for campers

Camperhuren.nl is opgericht door Ernst Rauwenhoff. Ernst is een echte expert op het gebied van campervakanties. Hij is overtuigd dat een camper dé manier is om het meeste uit je vakantie te halen. In 2008 heeft Ernst van zijn hobby zijn beroep gemaakt door Camperhuren.nl op te richten.

Ernst says:

“Vroeger zijn we regelmatig met zijn tweeën met een huurcamper op vakantie gegaan, onder andere in Australië. Tegenwoordig trekken we met ons gezin vanuit huis met de camper Europa in.

De ene keer verblijven we op camperplaatsen in het centrum van leuke steden en dorpen. De andere keer staan we op een gezellige camping op het platteland of aan zee. Een ideale manier van rondreizen, ook met kinderen!

Onze hobby is uit de hand gelopen… Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf.”

Curious? Take contact on! We are happy to help you on your way.

Camperhuren.nl
Rental, sale and brokerage of motorhomes in the Randstad