Camperhuren.nl wordt óók McRent Amsterdam Schiphol

Nog geen anderhalf jaar na onze verhuizing en naamswijziging heeft zich alweer een nieuwe grote ontwikkeling bij Camperhuren.nl voorgedaan. Met ingang van 1 mei 2019 zijn wij namelijk een franchiseonderneming van McRent geworden: ‘McRent Amsterdam Schiphol’. Het van oorsprong Duitse McRent is de verhuurorganisatie voor campers binnen de Erwin Hymer Group, Europa’s grootste camper- en caravanproducent. McRent is inmiddels actief in 16 Europese landen, Nieuw-Zeeland en Japan met in totaal ruim 100 verhuurstations en daarmee ook één van de grootste in Europa. En per 1 mei zijn wij er als verhuurstation in Nederland bijgekomen, iets waar wij erg blij mee zijn. Huren bij McRent betekent eerlijk, eenvoudig en veilig. Én je huurt altijd een jonge, luxe en top uitgeruste camper van één van de merken van de Erwin Hymer Group, in ons geval Dethleffs of Sunlight.

Veranderingen in grote lijnen

Onze naam blijft Camperhuren.nl, maar is uitgebreid met ‘McRent Amsterdam Schiphol’. Voluit is de naam van ons verhuurstation dus: Camperhuren.nl / McRent Amsterdam Schiphol. Onze campers zijn hetzelfde, onze service nóg beter en het gemak om te boeken een stuk groter. Vanaf nu kun je namelijk zelf, 24 uur per dag en 7 dagen per week, online de beschikbaarheid raadplegen, een vrijblijvende offerte opvragen die direct in je mailbox belandt én desgewenst direct boeken.

Maar er is meer

Voor jou als huurder zitten er nóg meer voordelen aan. Waar eerst een maximum van 250 km per dag gold, is het aantal kilometers nu vrij. Je ophaal- en inlevertijd kies je eenvoudig zelf direct bij de boeking, je krijgt standaard de eindschoonmaak aan de buitenkant cadeau én je hoeft de borg pas te voldoen op het moment dat je jouw camper komt ophalen. De borg kan met PIN, Visa of Mastercard worden betaald.

Typen campers en tarieven

De categorieën waar de verschillende typen campers onder vallen heten nu anders. Wij maakten eerst vooral onderscheid op basis van het soort bed in de camper, maar vanaf nu is het aantal zit- en slaapplaatsen leidend. Binnen één categorie kun je dus verschillende bedindelingen hebben. Bij een online boeking kun je zelf nog wél voor een specifieke camper binnen een categorie kiezen, en dus voor jouw favoriete bed. Je ziet het soort bed alleen niet op de huurovereenkomst terug, daar zie je de naam van de overkoepelende categorie. Bekijk voor een overzicht van alle nieuwe categorieën de pagina Camper huren.

Ook de tarieven wijzigen en in plaats van weekprijzen werken we nu met dagprijzen. Kijk voor een actueel overzicht van onze huurtarieven op de pagina Huurtarieven. De praktische extra’s en comfortpakketten die je bij de camper kunt huren kennen een aantal kleine wijzigingen. Bekijk hier onze Praktische extra’s.

Boekingsproces

Wil je graag snel weten of een bepaalde camper beschikbaar is of wil je ’s avonds boeken? Dat kun je nu dus heel eenvoudig zelf bekijken of doen op onze reserveringspagina van McRent Amsterdam Schiphol. Maar een nieuwe methode kan natuurlijk ook vragen oproepen. Op de pagina ‘Zoek en boek’ lichten wij de verschillende stappen in het boekingsproces toe. Wil je toch liever dat wij het voor je uitzoeken? Geen probleem, dat doen wij graag. Vul ons beknopte aanvraagformulier in en je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel. Ook indien je korter dan 7 dagen weg wilt (het minimum is 4), moet je een aanvraag bij ons indienen via het formulier. Via de website geldt namelijk een minimum huurperiode van 7 dagen.

Mocht je andere of meer algemene vragen hebben, neem dan contact met ons op. We hopen je snel te zien op ons verhuurstation Camperhuren.nl / McRent Amsterdam Schiphol.