Nieuwe campervloot 2022

De nieuwe campervloot 2022 is bijna compleet! Deze maand rijden er elke week nieuw aangekochte huurcampers de straat in. Aankomend jaar hebben we veel compacte campers, maar natuurlijk ook 4- en 6-persoonscampers. Opmerkelijke types in de nieuwe vloot zijn de 2-persoons camper met queensbed, de campervan en de 3-assige alkoofcamper. Ook deze campers zijn luxe en zeer comfortabel, want ze zijn zelfvoorzienend met eigen keuken, douche en toilet.

Camper met veel mogelijkheden

Nieuw in de vloot bij Camperhuren.nl! De prachtige Dethleffs Pulse T 7051 DMB met queen bed is een 2-persoonscamper zonder hefbed. Ideaal voor mensen die een lengtebed zoeken. De camper is luxe ingericht en douche en toilet zijn gescheiden.

Buscampers

In 2022 verhuren we ook buscampers. Het is de Sunlight Cliff en Cliff adventure edition. Deze compacte bus heeft eenpersoonsbedden en is luxe uitgevoerd; draaibare stoelen, douche en toilet en natuurlijk een keuken. Hier vind je de specificaties en een 360° view binnenin deze prachtige camper. De huurtarieven staan op onze site.

Gigantische alkoofcamper

Deze Trend alkoof A 7877-2 is een bijzondere onder de 6-persoonscampers in onze nieuwe campervloot 2022. Dit alkoof model met dubbele assen heeft veel opbergruimte en grote ruime bedden. Het bed achterin en het alkoofbed zijn wel 210 cm lang! Douche en toilet zijn gescheiden. De L-vormige keuken biedt royale werkruimte. De grote woonkamer biedt veel zitcomfort voor 6 personen. In de grote garage is veel opbergruimte. Bewonder de camper zelf in dit filmpje. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Welke camper past bij jou?