Erop uit met kinderen!

By / 3rd september, 2016 / Blog / Off

Een hotel of toch kamperen?

Luxe luxe en nog meer luxe dat kun je krijgen in de hotels die je overal in Europa kunt vinden. Echter wat is nu leuker voor kinderen dan de hele dag rondrennen en andere kinderen leren kennen op de camping tijdens het kamperen. Dit kan op een van de grote campings waar volop animatie te vinden is, maar zeker ook op de kleinere is plezier gegarandeerd. In dit bericht willen we onze tips voor het kiezen van een geschikte camping met u delen.

Leer verder

Wielrenners maken massaal gebruik van campers!

By / 3rd september, 2016 / Blog / Off

Wielrenners zijn gek op campers.

Met de start van de Vuelta twee weken geleden is ook de laatste wielerronde van het jaar begonnen. Aan de kant van de weg vind je bij iedere ronde duizenden supporters die hun favorieten aanmoedigen. Veel van deze supporters kamperen in campers of caravans.

Leer verder

Camper kopen of camper huren?

By / 6th november, 2015 / Blog / Off

Welke keuze moet ik maken!

Veel mensen genieten van een campervakantie. Het is leuk, het is makkelijk, en het is een geweldige manier om door een land te reizen. Campervakanties zijn zeer geschikt voor het reizen met de familie en het ontmoeten van nieuwe vrienden. Het is dan ook een aanrader om eens in uw leven op vakantie te gaan met een camper! Echter wanneer moet je een camper kopen en wanneer moet je een camper huren? Welke keuze is het meest geschikt voor u?

Leer verder

CamperTips: De Klapband!

By / 5th juni, 2015 / Blog / Off

Gevaar voor jezelf en medeweggebruikers

Helaas komt het wel eens voor: een klapband met de camper. In de meeste gevallen levert dit hoogstens een vervelende situatie op. Je verwisselt de band en vervolgd je weg met de camper. Echter komt in een enkel geval soms voor dat de schade groter is, of de inzittenden zelfs gewond raken. In de meeste gevallen kun je dit zelf voorkomen, daarover dit bericht.

Leer verder

Top Campervakanties: Zweden

By / 5th juni, 2015 / Blog / Off

Woeste bergen, idyllische eilandjes en wilde bossen

Eén betoverend Scandinavisch land, Zweden. De oosterbuur van Noorwegen. Een langgerekt land dat verschillende camper reizigers al heeft verrast met zijn prachtige natuur. De natuur is zeer divers, van wilde bossen tot diepe meren. Naast prachtige natuur zijn er bijzondere dieren te vinden. Lynxen, vossen, beren en elanden en nog veel meer dieren komen terug in het Zweedse landschap.

Leer verder

Ervaar het camperen

By / 15th mei, 2015 / Blog / Off

Divers Europa

Met de camper op pad door verschillende streken in Europa. Europa biedt talloze mogelijkheden voor het maken van een campervakantie. Wie echter nog nooit ‘gecampeerd’ heeft en zich wil oriënteren, doet er goed aan eerst een camper te huren. Zo’n camperreis is namelijk heel anders dan een vakantie met een tent, vouwwagen of caravan.

Leer verder

Scandinavië gemaakt voor rondreizen

By / 15th mei, 2015 / Blog / Off

Het maken van een camperreis door het fraaie Scandinavische landschap is een avontuurlijke manier om te genieten van veel vrijheid. Je kunt in zijn geheel zelf bepalen hoe lang je ergens blijft en wanneer je ergens stopt. Daarnaast hoef je nooit je koffer in en uit te pakken. Dit is voor veel reizigers dé reden om met een camper op vakantie te gaan.

Leer verder

Top Campervakanties: Italië

By / 17th april, 2015 / Blog / Off

Camperland Italië

Italië is een prachtig land om met camper te doorkruisen. Voorzieningen voor de camper zijn door het gehele land te vinden. Lang of kort parkeren op speciale parkeerplaatsen, of een camping die helemaal geschikt is voor het camperen met een camper.

Leer verder

Kinderen aan zet!

By / 17th april, 2015 / Blog / Off

De baas op de camping

De invloed van kinderen op de invulling van een kampeervakantie schijnt groot te zijn. Daarnaast blijven ze het liefst de hele dag op de camping. Dit blijkt uit een enquête van de ANWB.

Leer verder

5 tips voor internet onderweg

By / 10th april, 2015 / Blog / Off

E-mail en social media

Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, zelfs tijdens de vakanties. De belangrijkste reden waarom we internet willen is om social media in de gaten te houden of om onze email te checken.

Leer verder