Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Buscampers in de vloot!

Vanlife

Een enorm populair model camper is de buscamper. Onze klanten vroegen regelmatig naar een “van”. Daarom hebben we sinds dit seizoen buscampers in de vloot. We hebben op dit moment 2 vans opgenomen in onze campervloot. Vanlife is de afgelopen jaren een echte hype geworden onder jong en oud. Vaak worden er lange reizen door Europa gemaakt in een campervan.

Veel voordelen

Een buscamper heeft namelijk veel voordelen. De camper is compact, dus makkelijk te manouvreren en te parkeren. De van rijdt als een auto, dus je went snel aan het rijden in een buscamper. Uiteraard moet je nog steeds alert zijn en bij het rijden rekening houden met de afmetingen van deze camper, onder andere vanwege de spiegels die in de breedte uitsteken.

De bedden zijn eenvoudig op te klappen, waardoor je meer opbergruimte creëert. En onze buscampers hebben nog steeds dezelfde luxe en comfort als een reguliere camper; keuken, douche en toilet zijn aanwezig. Bovendien kunnen de fietsen mee achterop het fietsenrek.

Twee types

We voeren 2 types in de vloot:

  • Sunlight Cliff 640
  • Sunlight Cliff 640 Adventure Edition

Indeling

Compacte, luxe 2-persoons buscamper met enkele bedden, met lage instap achterin en een zithoek met draaibare voorstoelen. Verder beschikt de camper een middenkeuken en een middentoilet met douche. Deze buscampers hebben een automaat.

Wil je de beschikbaarheid weten van de buscampers in de vloot? Neem contact met ons op, dan maken we binnen 24 uur een voorstel voor je. Uitgebreide informatie en foto’s over de buscamper vind je op onze website.

Maart 2022