Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers
met de camper naar spanje

Nieuws en tips

Wil je goed voorbereid op pad? Bekijk dan snel onze tips! De eerste keer met een huurcamper op reis is best spannend. Met de tips die hieronder staan ben jij klaar voor een mooie camperreis en kom je niet voor verrassingen te staan. Je vindt hier tips over internet onderweg, klapbanden en een camperreis met kinderen. Ook kan je nieuwe reis ideeën opdoen! Zo krijg je tips over camperreizen in Zweden en Italië. Kortom, genoeg tips en inspiratie om jouw campervakantie onvergetelijk te maken.

Bestemmingen

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk de verschillende bestemmingen voor een camperreis. Ga je wielrennen in de bergen? Relaxen op een zon en zee vakantie? Cultuur snuiven in verschillende steden? Of genieten in eigen land? Dan zijn onze inspiratie pagina`s over camperreizen goed om door te nemen. Daar vind je de leukste reis ideeën voor de mooiste campervakanties.

Reisverhalen

Wil je weten hoe andere klanten hun vakantie hebben beleefd? Lees dan hun reisverhalen. Ze nemen je mee vanaf het moment dat ze de camper komen halen tot het moment dat ze thuis zijn. Ze geven tips en delen hun ervaringen over het reizen met een camper. Ook vertellen ze hoe het huren van een camper is bevallen en over het contact met Camperhuren.nl.

Camper huren

Reis uitgestippeld? Ga dan snel een camper huren! Ons brede aanbod huurcampers biedt jou de mogelijkheid om jouw droomreis te realiseren. Al vanaf € 600,- per week kun je een geschikte camper huren. Bij deze campers zijn een fietsenrek, cruise control en nog meer handige voorzieningen standaard inbegrepen. Daarnaast kun je je camper uitbreiden met comfortpakketten en meer praktische extra`s. Je kunt je camper ook zakelijk huren en daarmee over een flexibele ruimte op locatie beschikken. Meer informatie nodig? Neem snel contact met ons op of vraag meer informatie aan!