Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Instructiefilm

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je bij ons een camper huurt, willen wij dat je kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Daarvoor is het belangrijk dat je goed weet hoe alles werkt in en om de camper én dat je weet waar je bij het rijden in de camper op moet letten. In onze instructiefilm leggen wij dat haarfijn uit. Van het gebruik van de koelkast en de verwarming, tot de gasflessen en de toiletcassette. Zo weten wij zeker dat je goed voorbereid vertrekt.

Alles in één keer uitgelegd

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Dat is dan ook de reden dat wij alles op film hebben vastgelegd. Een gedetailleerde maar duidelijke film van ruim 25 minuten. Je kijkt deze film vóórdat je de camper komt ophalen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Op het moment dat je de camper komt halen, is er altijd nog ruimte om bij bepaalde zaken even extra stil te staan. Zo ga je zelfverzekerd op pad om te genieten van een onbezorgde vakantie. En daar doen we het voor!

Instructiefilm opgeknipt in losse onderdelen

Wil je één specifiek onderdeel nog eens terugkijken, omdat je even kwijt bent hoe het ook alweer werkt? Ook daar hebben wij aan gedacht. Wij hebben onze instructiefilm opgeknipt in twintig losse filmpjes, zodat je snel het onderwerp terug kunt vinden. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

 1. Sleutels en sloten – Welke sleutels krijg je mee bij jouw huurcamper en hoe werken de sloten?
 2. Voertuigdocumentatie – Wat hebben wij van jou nodig als je jouw huurcamper komt ophalen en wat krijg je van ons mee aan belangrijke papieren?
 3. Cabine – Onze campers zijn net zo eenvoudig te bedienen als een normale auto. Welke knoppen kun je allemaal aantreffen in de cabine en hoe stel je bepaalde zaken in?
 4. Instaptrede en hordeur – Bijna al onze campers (behalve de integralen) beschikken over een elektrische instaptrede en allemaal over een hordeur. Waar moet je specifiek op letten?
 5. Controlepaneel – Wat kun je allemaal aflezen op het controlepaneel in jouw huurcamper?
 6. Keuken – Hoe werken het gasfornuis en de koelkast in jouw huurcamper? De koelkast werkt bijvoorbeeld op wel drie energiebronnen, en in deze film vertellen wij o.a. welke energiebron je in welke situatie moet instellen.
 7. Douche en toilet – Bekijk in dit filmpje de bijzonderheden van de verschillende badkamers in onze huurcampers.
 8. Verwarming en warm water – Hoe verwarm je jouw huurcamper zodat je er ook bij minder goed weer lekker warmpjes bij zit? En hoe krijg je warm water?
 9. Ramen en dakluiken – In elke camper zitten verschillende ramen en dakluiken, inclusief horren en verduistering. Bekijk hoe je deze ontgrendelt en weer vergrendeld.
 10. Kastjes en lades – Een kort en praktisch filmpje over kastjes en lades in onze huurcampers.
 11. Bedden en bedombouw – Welke soorten bedden vind je zoal in onze campers? En hoe bouw je de zithoek om tot slaapplaats?
 12. Stroom, water en diesel – Hoe krijgt jouw huurcamper stroom, water en diesel? Dat is een fluitje van een cent.
 13. Toiletcassette en vuilwatertank – Het legen van de toiletcassette en de vuilwatertank hoort er ook bij, zeker bij intensief gebruik en/of warm weer. Wij leggen je uit hoe dit moet, zónder vieze handen te krijgen.
 14. Inventaris garage – In jouw huurcamper vind je allerlei praktische accessoires voor onderweg. Kijk je mee?
 15. Stabilisatoren – Sommige huurcampers beschikken over stabilisatoren: steunpootjes waarmee je de camper kunt stabiliseren. Hoe doe je dat?
 16. Luifel – Hoe werkt de luifel in onze huurcampers? En bij welke weersomstandigheden mag je hem niet gebruiken?
 17. Fietsendrager – De fietsendrager van jouw huurcamper is te belasten tot maximaal 50 kilo. De bediening ervan is niet moeilijk, maar moet wel nauwkeurig gebeuren om schade aan de camper te voorkomen.
 18. Gasflessen – Jouw huurcamper wordt geleverd inclusief gasflessen. Hoe verwissel je deze en hoe gaat de fles open en dicht?
 19. Veiligheidstips en rijden met de camper – Een camper reageert anders dan een personenauto. Bekijk in dit filmpje onze tips over rijden met een camper zodat jij veilig op reis gaat.
 20. Camper inleveren – Vóórdat je jouw huurcamper weer inlevert, dien je een aantal zaken te regelen. Wij vertellen het in deze video.

Welke camper past bij jou?