Bestemming Nederland

Ga jij dit jaar op vakantie met de camper? Voor de mooiste camperreizen heeft Camperhuren.nl luxe campers te huur en te koop. Ga je actief wielrennen op een avontuurlijke vakantie? Lekker op het strand liggen op een zon- en zee vakantie? Of cultuur snuiven op een leuke stedentrip? Met een camper zijn er vele mogelijkheden voor jouw ideale camperreis. Hieronder staan leuke ideeën die wij voor jou hebben uitgezocht. Lees ook onze tips voor meer nieuwe reisinspiratie.

Reisverhalen

Naast deze leuke camperreizen kun je ook reisverhalen van anderen bekijken. Hierin vertellen recente gebruikers van een camper van Camperhuren.nl hoe zij de camperreis beleefd hebben. Daarnaast lees je over hun ervaring bij het huren van een camper bij Camperhuren.nl en delen ze de voor- en nadelen over het reizen met een camper. Haal hier jouw inspiratie uit voor het maken van schitterende camperreizen.

Camper huren

Wil jij voor zo’n prachtige reis een camper huren? Het ruime aanbod van Camperhuren.nl biedt jou de mogelijkheid een camper te huren die voldoet aan jouw wensen. Je hebt de keuze uit een grote familie camper of een comfortabele 2-persoons camper. Al onze campers zijn zeer compleet uitgerust. Wil je nog meer luxe beleven? Maak het jezelf dan makkelijk met praktische extra’s zoals fietsen of een comfortpakket. Interesse in een van onze huurcampers? Doe dan de informatie aanvraag.

Camper kopen

Ga jij je droomvakantie beleven in een eigen camper? Kom dan een camper kopen bij Camperhuren.nl! Wij verkopen Dethleffs campers en Sunlight campers al vanaf € 38.400,-. Alle campers zijn goed onderhouden en voorzien van alle onderhoudsbeurten. De koopcampers zijn voorzien van alle luxe en comfort en zeer compleet uitgerust. Naast onze koopcampers kun je ook de huurcampers tegen zeer gunstige prijzen kopen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Bemiddeling

Ben je weer terug van jouw vakantie en staat jouw camper weer in de stalling? Dat is zonde! Wij kunnen jouw camper verhuren en daarmee kun jij je vaste lasten terugverdienen. Wil jij meer weten over bemiddeling bij Camperhuren.nl? Bekijk de bemiddeling pagina en neem contact met ons op.