Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!
met de camper naar spanje

Reisverhalen

Reisinspiratie opdoen? Lees hieronder de camper reisverhalen en ervaringen van onze klanten. Ze vertellen over de huurcampers en over de route die ze hebben afgelegd met de camper. Lees zowel de positieve als negatieve ervaringen van hun camperreis. Laat je verassen door de leuke ideeën en nieuwe routes die zij hebben afgelegd met een gehuurde camper van Camperhuren.nl. Heb jij door deze camper reisverhalen al helemaal zin in een campervakantie? Huur dan meteen een luxe camper van Camperhuren.nl en profiteer van de interessante aanbiedingen!

Meer inspiratie

Wil je voordat je een camper huurt nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze bestemmingen pagina voor leuke camperreis ideeën en mooie bestemmingen. Hier vind je originele reis ideeën voor bijvoorbeeld jouw avontuurlijke vakantie. Bekijk daarnaast voordat je op reis gaat eerst onze tips. Deze tips helpen je om bijvoorbeeld een klapband te verhelpen en te voorkomen. Dit helpt je om goed en veilig de weg op te gaan. Tussen deze tips kun je ook reistips vinden voor een top vakantie in Italië of Scandinavië. Genoeg inspiratie om jouw ideale camperreis samen te stellen.

Op pad met kleine kinderen

Op pad met kleine kinderen. Het is niet niks! Een ruime camper van Camperhuren.nl biedt de comfort die jij nodig hebt. Deze camper is ideaal voor een vakantie met kleine kinderen. Je hebt de luxe die je gewend bent en de kinderen hebben genoeg ruimte om te spelen met anderen. Ook de familie campers bieden jou een camper die van alle gemakken is voorzien. Nog niet overtuigd? Bekijk dan nu onze tips voor een vakantie met kinderen.

Klein en compact

Heb je niet zo`n grote familie camper nodig? Dan zijn de kleine en compacte campers iets voor jou. Je hebt keuze uit een camper met enkele bedden, een Frans bed of een dwars bed. Bij deze huurcampers is een volledige inventaris, een luifel, een fietsendrager en nog meer luxe voorzieningen inbegrepen. Wil je meer informatie over een van onze huurcampers? Vraag dan extra informatie aan of kom langs in onze showroom.