Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Hoe werkt het huren van een camper?

Een camper huren

Vrijheid en een onbezorgde vakantie beleef je in een camper. Met onze huurcampers wordt jouw grenzeloze reis een vakantie die je altijd zult onthouden! Daarom is het handig dat je weet hoe het huren van een camper bij Camperhuren.nl werkt.

Verschillende soorten campers

Wij hebben campers voor 2 tot en met 6 personen met verschillende indelingen. Bekijk wat elk campertype jou te bieden heeft! Onze campers zijn makkelijk te besturen. Alles wat je nodig hebt is je gewone autorijbewijs (rijbewijs B). Behalve bij type Familie Plus dubbele bedden, daar heb je minimaal rijbewijs C1 nodig. Daarnaast beschikken al onze campers over cruise control en hebben wij een aantal campers met automaat.

Je bent van harte welkom in onze showroom om de campers te komen bekijken. Niet alleen verhoogt het de voorpret, het is ook heel nuttig als je goed geïnformeerd op reis gaat.

Type campers van Camperhuren.nl

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Advies en begeleiding

Ga je voor het eerst met een camper op pad of ben je een ervaren camperaar? Wij zorgen voor de juiste begeleiding vóór en tijdens je reis. Bij vragen of problemen staan wij 24/7 tot je beschikking en ben je verzekerd van pechhulp en vervangend vervoer. Wij doen er alles aan om je campervakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Standaard heel compleet

Bij Camperhuren.nl huur je een comfortabele half-integraal, integraal, alkoofcamper of buscamper. Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn maximaal 4 jaar oud, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. Zo heeft elke camper een luifel, een fietsenrek en een volledige keukeninventaris (o.a. borden, bekers, bestek, kommen, pannen en keukengerei). Daarnaast krijg je voldoende gas mee, afgestemd op jouw reis. Ook geven we je tabletten mee voor het chemisch toilet en een heleboel praktische spullen voor de camper, zoals oprijblokken, een stroomkabel, een adapterkabel, een verswaterslang, een afwasteiltje en een stoffer en blik. Al deze zaken zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien zijn alle kilometers vrij.

Camper inventaris

Wat kost het huren van een camper?

Je betaalt de huurprijs voor de camper en daarnaast eenmalig een bedrag voor de uitgifte en inname van de camper; € 145,00. De borg is €1.000,00. Dat is het. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo overzichtelijk toch? Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Daarom hebben wij een instructiefilm gemaakt die je thuis op je gemak kunt kijken. Als je jouw huurcamper komt ophalen lopen we samen de belangrijkste punten nog eens door.  Ook bij de inname lopen wij de camper weer helemaal na, zodat de huurder na jou óók verzekerd is van een fijne camper. Daarvoor betaal je dus die uitgifte- en innamekosten.

Mocht je toch iets vergeten zijn van de uitleg, dan kun je het eenvoudig zelf terugvinden op onze website Camperhuren.nl. Hierin staat de instructievideo en de losse filmpjes per onderdeel.

Instructiefilm

Praktische extra’s voor nog meer gemak 

We kunnen ons goed voorstellen dat je nóg meer gemak wenst tijdens je camperreis, je hebt tenslotte vakantie. Onze comfortpakketten bieden alles wat je nodig hebt bij vertrek of onderweg, zoals opgemaakte bedden, een rijk gevulde koelkast, een handig keukenpakket of een lekker snackpakket voor onderweg. En heb je bepaalde zaken niet thuis? Dan kun je die óók bij ons bijboeken. Denk aan een campingset, navigatie of fietsen.

Bekijk hier onze praktische extra's

Een hond kan op aanvraag mee in types Compact dwars bed en Comfort enkele bedden. Voor de hond betaal je een toeslag van € 145,00 voor extra schoonmaakkosten.

Je kunt tijdens je vakantie je auto bij ons achterlaten. De kosten hiervoor zijn € 3,00 per dag. Geef dit van tevoren door, dan zorgen wij voor een geschikte plek. Je parkeert op eigen risico.

Hoe verloopt het boekingsproces?

Je kunt de beschikbaarheid raadplegen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Als je de offerte goed vindt en je wilt deze omzetten naar een boeking, dan kijken wij eerst weer naar de actuele beschikbaarheid. De camper wordt in de offertefase namelijk niet voor je gereserveerd. Bel of mail ons om hiernaar te informeren. Als de camper beschikbaar is, ontvang je van ons een bevestiging per mail met daarin een betaallink, waarmee je de (aan)betaling doet. Bij het doen van de (aan)betaling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Betaalinformatie

Een reservering bij meer dan 24 weken voor vertrek

Bij de boeking doe je een aanbetaling van 25% van de huursom. 24 weken voor aanvang van je reis betaal je weer 25%. 6 weken voor vertrek betaal je de overige 50% van de huursom.

Een boeking tussen 24 en 6 weken voor je vertrekdatum

Je betaalt 50% van de huursom bij de reservering en de overige 50% 6 weken voor vertrek.

Een reservering binnen 6 weken voor aanvang van je reis

Boek je binnen 6 weken voor vertrek, dan betaal je de volledige huursom in één keer.

Algemene voorwaarden

Goed voorbereid

Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt voor vertrek, zoals wat er bij de huur is inbegrepen, tips over het rijden met een camper, toelichting over het afkopen van het eigen risico, uitleg over milieupassen en tolbadges, maar ook over leuke routes en handige apps.

Goed voorbereid

Belangrijke informatie voor vertrek en aankomst

10 dagen voor vertrek ontvang je van ons een e-mail met belangrijke informatie over jouw camperreis. Hierin staat onder andere jouw unieke ophaal- en inlevertijd. Wij vragen je vriendelijk je stipt aan deze tijdstippen te houden in verband met onze planning, zeker in het hoogseizoen. Zo hebben we alle tijd om de laatste zaken te bespreken en jouw vragen te beantwoorden. Houd er rekening mee dat de uitgifte van de camper ongeveer een uur duurt en de inname, als er geen schades zijn ontstaan tijdens je reis, maximaal 30 minuten.

In principe ontvang je binnen 10 werkdagen na de huurperiode een eindafrekening van je gehuurde camper. Als je onverhoopt schade hebt gereden, laat het ons meteen weten. Het kan zijn dat wij gedurende de week daarna extra tijd nodig hebben om de schade te (laten) beoordelen. Dit wordt dan verrekend met de borg.

We horen graag van je

Heb je een fijne vakantie gehad? Dan horen we dat natuurlijk graag. Schrijf een review over ons, laat een berichtje achter op onze Facebookpagina of mail ons fraaie vakantiefoto’s met de camper (reservering@camperhuren.nl). Daar worden we blij van, want daar doen we het tenslotte voor.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 0297 547007, mail via reservering@camperhuren.nl of om langs te komen in onze showroom aan de Turfstekerstraat 26 in Aalsmeer. Graag tot ziens!

Contact

Welke camper past bij jou?