Wie zijn wij?

Camperverhuur Amsterdam verhuurt luxe, comfortabele campers. Aan het eind van het seizoen zijn onze huurcampers ook te koop. Onze campers staan in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam en Schiphol.

Service en comfort

Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van een campervakantie. Daarom bieden wij alle begeleiding die u nodig heeft, vóór en als u wilt ook tijdens uw reis. Daarnaast hebben we extra voorzieningen om uw reis nóg comfortabeler te maken.

Passie voor campers

Camperverhuur Amsterdam is opgericht door Ernst Rauwenhoff. Ernst is een echte expert op het gebied van campervakanties. Hij is overtuigd dat een camper dé manier is om het meeste uit je vakantie te halen. In 2008 heeft Ernst van zijn hobby zijn beroep gemaakt door Camperverhuur Amsterdam op te richten.

Ernst vertelt:

“Vroeger zijn we regelmatig met zijn tweeën met een huurcamper op vakantie gegaan, onder andere in Australië. Tegenwoordig trekken we met ons gezin vanuit huis met de camper Europa in.

De ene keer verblijven we op camperplaatsen in het centrum van leuke steden en dorpen. De andere keer staan we op een gezellige camping op het platteland of aan zee. Een ideale manier van rondreizen, ook met kinderen!

Onze hobby is uit de hand gelopen… Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf.”

Nieuwsgierig? Neem contact op! Wij helpen u graag op weg.  

Camperverhuur Amsterdam
Verhuur en verkoop van campers in de Randstad