Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!
met de camper naar spanje

Camperhuren.nl Occasionshow 2, 3 & 4 november

Feestelijke Occasionshow

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november organiseren wij een feestelijke Occasionshow. Alle ex-verhuur campers zijn dat weekend weer terug op de thuisbasis aan de Turfstekerstraat 26 en staan scherp geprijsd en met diverse extra’s in de showroom. Iedereen die op zoek is naar een mooie en jong gebruikte Dethleffs of Sunlight camper is van harte welkom. Ook zijn er mooie acties, hapjes en drankjes én is er vertier voor kinderen.

Na een mooie zomer en dito verhuurseizoen worden alle 34 campers klaar gemaakt voor de verkoop. Ze worden van binnen en buiten helemaal nagekeken en gepoetst. De campers gaan voor de overdracht naar de nieuwe eigenaar allemaal nog langs een erkende Fiat garage voor onderhoud. Hiermee mag verwacht worden dat de eerste 5.000 km onderhoudsvrij zijn.

Duitse kwaliteitsmerken Sunlight en Dethleffs

Tijdens de Camperhuren.nl Occasionshow op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om de campers te komen bekijken. Er is een ruime keus van wel 34 campers van de Duitse kwaliteitsmerken Sunlight en Dethleffs. Alle campers staan op een Fiat Ducato onderstel en zijn voorzien van een sterke 2.3 L Multijet motor met 130 of 150 PK. Ze rijden op diesel, de meesten handgeschakeld, sommigen automaat, en zijn standaard uitgerust met een luifel, fietsendrager, complete keuken (3-pits gasfornuis, spoelbak, koelkast en vriezer), douche en toilet.

Geen optie is te gek

Wie meer opties wilt is bij Camperhuren.nl aan het juiste adres. Er zijn zeer veel opties tegen meerprijs mogelijk, zoals zonnepanelen, satelliet televisie, een oven, trekhaak, aluminium velgen, stoere dakdragers voor bijvoorbeeld een surfplank en het laten wrappen van de camper geheel naar eigen ontwerp. Niets is te gek, dus maak je wensen kenbaar en dan gaan wij het regelen.

Actie en vertier

Snelle beslissers worden tijdens de Occasionshow beloond. Wie tijdens het weekend een camper koopt krijgt direct maar liefst € 750 korting op de verkooprijs. Tevens ligt er voor elke nieuwe eigenaar een Camper Verwenpakket klaar. Dit bestaat uit een heerlijk Rituals pakket, een handige organizer voor aan de campingstoel en het magazine Kampeerauto om alvast in campersferen te komen.

Kinderen zijn tijdens de Occasionshow ook van harte welkom. Zij kunnen zich vermaken in de speelkamer met televisie, grenzend aan de showroom. Er is limonade met wat lekkers, een cadeautje voor elk kind en op zondag wordt er zelfs geschminkt.

Camper huren voor 2019

Wil je een camper huren? Ook dan ben je van harte welkom tijdens dit feestelijke weekend. Bekijk al onze modellen en reserveer alvast jouw favoriet om zeker te zijn van een geweldige campervakantie in 2019. Met name in de zomervakantie gaan de familiecampers al weer hard. Bekijk hier ons verhuuraanbod.

Waarom een tweedehands camper kopen bij Camperhuren.nl?

Bij Camperhuren.nl is iedereen verzekerd van goede service en mooie, goed onderhouden campers van maximaal 3 jaar oud. Naast het feit dat de eerste 5.000 km in principe onderhoudsvrij zijn, zit er op de modellen van 2017 nog een lopende fabrieksgarantie tot het voorjaar van 2019. Standaard zijn onze campers voorzien van veel extra’s, maar wij draaien onze hand ook niet om voor nog meer extra’s.

Tijdens de Camperhuren.nl Occasionshow mag je overal in de showroom rondlopen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Met ons team medewerkers staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden. Nu alvast het volledige aanbod verkoop campers bekijken? Klik hier. Graag tot ziens op 2, 3 of 4 november!

Nog meer open dagen

Ook zaterdag 17 november, zaterdag 1 december en zaterdag 15 december houden wij open dag. Je bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur.