Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

CamperTips: De Klapband!

Gevaar voor jezelf en medeweggebruikers

Helaas komt het wel eens voor: een klapband met de camper. In de meeste gevallen levert dit hoogstens een vervelende situatie op. Je verwisselt de band en vervolgt je weg met de camper. Echter komt in een enkel geval soms voor dat de schade groter is, of de inzittenden zelfs gewond raken. In de meeste gevallen kun je dit zelf voorkomen, daarover dit bericht.

Denkfout camperbezitters

De hoofdoorzaak van het krijgen van een klapband zijn verouderde banden. Hoe ouder de banden, hoe hoger de kans op schade. Daarom is het van belang dat banden die ouder dan 6 jaar zijn te vervangen, aldus BOVAG en ANWB. Bij Camperhuren.nl zorgen wij ervoor dat je de camper voor je camperreis in een goede staat van ons meekrijgt. Hierin speelt veiligheid een belangrijke rol.
De meeste camperbezitters gebruiken de camper niet het hele jaar door. Je verwacht dat de banden geen slijtage vertonen. Dit is daarentegen wel zo. De slijtage gaat onverminderd door. Zorg dat je je bewust bent van het aantal gebruiksjaren van je banden, en vergeet je reserveband niet!

Camperbemiddeling!

Is jouw camper één van die vele campers die bijna het gehele jaar in de stalling staat? Dat is de camperbemiddeling van Camperhuren.nl mogelijk wat voor jou. Jouw camper kan namelijk efficiënter gebruikt worden indien er gebruikt wordt gemaakt van verhuurbemiddeling. Hierdoor kun je de vaste lasten terugverdienen. Hier vind je meer informatie over camperbemiddeling.