By / 5th juni, 2015 / Blog / Off

Gevaar voor jezelf en medeweggebruikers

Helaas komt het wel eens voor: een klapband met de camper. In de meeste gevallen levert dit hoogstens een vervelende situatie op. Je verwisselt de band en vervolgd je weg met de camper. Echter komt in een enkel geval soms voor dat de schade groter is, of de inzittenden zelfs gewond raken. In de meeste gevallen kun je dit zelf voorkomen, daarover dit bericht.

Denkfout camperbezitters

De hoofdoorzaak van het krijgen van een klapband zijn verouderde banden. Hoe ouder de banden, hoe hoger de kans op schade. Daarom is het van belang banden die ouder dan 6 jaar zijn te vervangen, aldus BOVAG en ANWB. Bij Camperverhuur Amsterdam zorgen wij ervoor dat u de camper voor uw camperreis in een goede staat van ons meekrijgt. Hierin speelt veiligheid een belangrijke rol.
De meeste camperbezitters gebruiken de camper niet het hele jaar door. Je verwacht dat de banden geen slijtage vertonen. Dit is daarentegen wel zo. De slijtage gaat onverminderd door. Zorg dat u bewust bent van het aantal gebruiksjaren van uw banden, en vergeet uw reserveband niet!

Camperbemiddeling!

Is uw camper één van die vele campers die bijna het gehele jaar in de stalling staat? Dat is de camperbemiddeling van Camperverhuur Amsterdam mogelijk wat voor u. Uw camper kan namelijk efficiënter gebruikt worden indien er gebruikt wordt gemaakt van verhuurbemiddeling. Hierdoor kunt u de vaste lasten terugverdienen. Hier vindt u meer informatie over camperbemiddeling.