Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Een camperreis in de meivakantie

De meivakantie is een heerlijke periode om in Europa eropuit te gaan. In mei kun je een geweldige roadtrip door diverse landen maken! Het weer is mild, de natuur staat in bloei en het is rustig op de weg. Met het hele gezin op avontuur op vier wielen of gezellig met z’n tweeën. In deze blog lees je genoeg redenen om een camperreis in de meivakantie te maken.

Weinig drukte op de weg

Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar daar heb je in de meivakantie weinig last van. In de meivakantie is het rustig op de weg en kun je ontspannen rijden. Een goede reden om met de camper in de meivakantie op vakantie te gaan. Wil je zeker weten wat de verwachting op de wegen is, dan kan je bijvoorbeeld op de verkeerdruktekalenders van de anwb.nl kijken. Zo ga je zorgeloos de weg op.

Aangename temperaturen voor activiteiten in de meivakantie

In de meivakantie schijnt de zon heerlijk op zoveel bestemmingen! Geniet van een kopje koffie op één van de leukste terrasje aan de Belgische kust en rij daarna door voor om te wandelen aan de magische westkust van Frankrijk.

Ook is het de perfecte periode voor de actieve mensen onder ons. Je kunt namelijk prima op avontuur gaan, want het is nog niet té warm. In de Ardennen is de temperatuur heerlijk om midden in het bos of langs het water op zoek te gaan naar kastelen en legendes. Bovendien zijn de Ardennen voor jong en oud een levensgrote speeltuin; mountainbiken, kanoën, ziplinen, via ferrata of boomklimmen… Ontdek de leukste activiteiten en lees de tips over kamperen met de camper in de Ardennen op de site van visitardenne.com.

Heerlijke geuren en vrolijke kleuren

In de meivakantie kun je erg blij worden van de natuur die prachtig in bloei staat. In ons land denk je al snel aan de kleurrijke stroken van de bollenstreek. Ook in de rest van Europa staat de natuur in bloei. De bloemen kleuren het landschap, de geuren zijn hemels. De maanden april en mei zijn zelfs de mooiste maanden om de Italiaanse Rivièra te bezoeken. Het is in deze periode staat de jasmijn en rozen in volle bloei staan, de geur in de lucht is dan verrukkelijk! Italië is een zeer campervriendelijk land. Buiten de vele campings in de Cinque Terre zijn er diverse camperplaatsen op mooie locaties en vind je op de route voorzieningen voor campers, als servicepunten om water te lozen of bij te tanken.

Opladen in de meivakantie

We hebben het allemaal al druk genoeg. Daarom is de meivakantie dé vakantie om op te laden en te ontspannen. Even week tussendoor of zelfs 2 weken, weg van alles en bijkomen van het dagelijks leven. Met een camper ervaar je ultieme vrijheid en rij je de zon tegemoet.

 

Eerder vakantie dan de zomervakantie

Het is een eenvoudige gedachte. De meivakantie komt natuurlijk eerder dan de zomervakantie. Dus je hoeft minder lang te wachten op die welverdiende vakantie. Kan jij ook niet wachten? Kom in de vakantiesferen voor de meivakantie; bezoek onze locatie met 50 campers en bekijk alvast alle campers op de website.

Campers

December 2023

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week