Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers
met de camper naar spanje

Camperhuren.nl doet mee aan Huiskamerfestival

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren 2019 Amstelveen

Op zondag 10 februari kan er in heel Amstelveen ongegeneerd ‘gegluurd’ worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium is en de bank de tribune. De huiskamers van Amstelveen veranderen voor één dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. En het mooie is: het festival is gratis te bezoeken!

Wij van Camperhuren.nl zijn deze dag ook een van de huiskamers. We staan namelijk met een van onze nieuwste aanwinsten, een Sunlight I 69 L uit 2018, op het dorpsplein in het oude dorp van Amstelveen. Deze luxe en ruime vol-integraal camper is nu eens niet een fijne slaapplaats, een gezellige loungeruimte of een krachtige vervoerder, maar wordt een mini theater. Is dat niet bijzonder?

Winterse sferen

In de knusse setting van onze camper is plaats voor slechts tien bezoekers en de artiest, dus halen we de gezelligheid ook naar buiten! Er staat een gezellig zitje met dierenvellen, een vuurkorf om je lekker op te warmen en tegelijkertijd wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Doe je tegoed aan warme chocolademelk met iets lekkers. Bij mooi weer kun je zo ook buiten een glimp van het optreden opvangen. Alle zintuigen worden bij een bezoek aan onze camper dus geprikkeld. Wedden dat jij in winterse sferen komt?

Singer-songwriter

In onze camper treedt de jonge singer-songwriter Eleanor AndristPlourde op. Zij houdt zich al jaren bezig met muziek. Met folksy sounds en bluesy vibes neemt zij je mee op een emotionele reis gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dit wordt een intieme akoestische set, waarbij Eleanor zichzelf begeleid op gitaar, dus kom gezellig kijken! Eleanor treedt 3 x 30 minuten op: om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Maak alvast kennis met Eleanor via onderstaande video.

Maar er is meer…

Niet alleen in onze camper, maar in heel Amstelveen vinden gratis optredens plaats. Stippel jij zondag 10 februari ook een mooie route uit? Per wijk starten de optredens steeds op een ander tijdstip, zodat jij eenvoudig van de ene naar de andere huiskamer kunt wandelen of fietsen. Ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. Alle acts spelen tussen 12.00 en 17.00 uur en reserveren is niet nodig. Bekijk hier het complete programma.