Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Kamperen in de herfstvakantie

De zon staat lager, de bladeren kleuren rood en oranje en in het bos ligt een prachtig tapijt van eikels en kastanjes. Geniet van de mooie natuur om je heen in binnen en buitenland. Ga voor je camper met een deken en dikke trui zitten en beleef dit mooie seizoen! In deze blog vind je 5 leuke tips voor de herfstvakantie.

Welke camper past bij jou?

Voordat je de 5 tips gaat lezen, is het natuurlijk eerst handig om een keuze uit onze campers te maken. Wat is de samenstelling van je reisgezelschap? Wil je een ruime 6-persoons camper zoals een Familie stapelbed? Of ga je met z’n 2-en op pad en heb je liever een compacte camper als bijvoorbeeld een Compact dwars bed? Neem je de hond mee? Dat kan bijvoorbeeld in type Comfort enkele bedden. Al onze campers zijn zelfvoorzienend met een eigen keuken, douche en toilet.

Onder de campers gaat de tekst verder.

Kamperen in de herfstvakantie

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

1. Wat ritselt daar?

Geniet van kamperen in de herfst bij de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Je staat letterlijk met je camper midden in de natuur op de mooiste plekken van Nederland. Op veel van deze natuurkampeerterreinen kan je kamperen met je camper. Maar op welke precies? Wat zijn de faciliteiten? En waar kan je met een grotere camper terecht? Bekijk het overzicht op de website van Staatsbosbeheer en ga logeren bij de boswachter deze maand.

Natuurkampeerterreinen

2. Met je camper op safari in Nederland

Oog in oog met een giraf of spelen in de speeltuin van Speelland. Met de camper ben je er zo. Ga kamperen bij Beekse Bergen! Daar beleef je een prachtige herfst in een bosrijke omgeving. Op de camping van Beekse Bergen heb je toegang tot Speelland en is op loopafstand het Safaripark. Kies je liever voor een rustiger programma? Gooi dan je hengel uit bij één van de speciale visstekken en geniet van een heerlijk ontspannen visvakantie.

Beekse Bergen

3. Stadscamping Deventer!

Wissel de natuur af met een stedentrip. Diverse stadscampings hebben faciliteiten voor campers. Eén van de leukste stadscampings in Nederland is Stadscamping Deventer met de unieke ligging aan de IJssel. Het naastgelegen pontje brengt je in een paar minuten naar de stad aan de overkant. Bezoek de prachtige Hanzestad met veel historie, smalle straatjes, winkeltjes, pleinen en terrasjes. Blijf je een dagje langer dan is de omgeving prachtig om te fietsen, te wandelen of te toeren door de IJsselvallei, Veluwe en Sallandse Heuvelrug. In Natuurgebied De Ossenwaarden en De IJssel kun je heerlijk struinen, een bever te spotten of vissen.

Stadscamping

4. Magie in de herfstvakantie

Sprookjes bestaan op Capfun De Sprookjescamping! Je parkeert je camper op een ruime plek van 10 x10 meter. Voor elk weer heeft deze camping leuke activiteiten. Buiten, maar ook veel binnen activiteiten. Er is altijd wel iets leuks te doen, zoals een spooktocht en de lampionnentocht met de Sprookjesvrienden. In de binnen speeltuin en het fantastische indoor water speelparadijs hoef je je geen moment te vervelen. En ook in de herfstvakantie kun je genieten van het dagelijkse theater met voorafgaand een bijzondere parade; de Bumpiestoet.

Sprookjescamping

5. Het bos roept

Wil je kamperen op een bijzondere plek in de natuur? Ga dan naar camping Het bos roept, een natuurcamping die is ingericht voor wandelaars, fietsers, tentkampeerders, campers, caravans en pleziervaartuigen. Bij aankomst kun je zelf je kampeerplek kiezen. Groot, klein, campers, caravans en tenten, alles mag bij ons door elkaar staan (met of zonder 220 V).

Het bos roept