Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Onze merken: Dethleffs

Altijd op pad met een Dethleffs!

Een van de merken campers van Camperhuren.nl is Dethleffs. Het hele jaar door kun je op pad met de campers van Dethleffs. Zomervakantie, herfstvakantie of zelfs in de winter. Het is allemaal mogelijk.

Wij beschikken over verschillende type Dethleffs, voor 6, 4 en 2 personen. De campers zijn van alle gemakken voorzien zodat ze geschikt zijn voor ieder jaargetijde. De campers zijn van de hoogste kwaliteit, en zorgen in ieder geval voor veiligheid en plezier.

Hoog slaapcomfort

Een campervakantie is het moment om te ontspannen en daarnaast genieten van je nachtrust. Deze bijzondere campers maken gebruik van het ‘Slaap zacht systeem’, welke zorgt voor een goede nachtrust. Door koudschuimmatrassen en een ergonomische houten lattenbodem zorgen de bedden voor een gezond slaapcomfort. Op de website van Dethleffs vind je meer informatie over de uitrusting van de campers.

Kom voordat u op vakantie gaat een kijkje nemen bij Camperhuren.nl in Aalsmeer om te zien of de Dethleffs campers geschikt voor u zijn.

Alles gemaakt in Duitsland!

De producten die door Dethleffs geleverd worden zijn volledig in Duitsland geproduceerd. Tussen de uitlopers van de alpen, is Arist Dethleffs in 1931 begonnen met de bouw van de eerste camper. Tot op heden worden de campers volledig in het plaatsje Isny in de Allgäu geproduceerd.