Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Onze merken: Sunlight

Sunlight Campers

In ons vorige ‘Onze Merken’ bericht schreven we over de kwaliteit van Dethleffs campers. Sunlight campers doen zeker niet onder voor de Dethleffs.

Evenals de Dethleffs worden Sunlights geproduceerd in Duitsland. Dit om een top-kwaliteit en technische prestaties te garanderen. De fabriek in Neustadt hoort in Europa bij de modernste fabrieken in deze branche, met een montageband van liefst 450 meter.

De halfintegraal met hefbed

Het reizen met een groot reisgezelschap wordt aangenaam door het gebruik van de slimme hefbed hafintegraal modellen van Sunlight. Zodra het hefbed omhoog geklapt is neemt dit hefbed geen noemenswaardige plaats in, waardoor je de leefruimte in de camper optimaal benut. Alle negen halfintegraal modellen zijn daarnaast voorzien van diverse veiligheidscomponenten, waaronder bestuurdersairbag.

Ruimte in de Alkoof

Denk je dat de halfintegraal met hefbed niet genoeg ruimte biedt, dan is de Alkoof mogelijk iets voor jou. Hierin zorgen extra veel opbergruimte, een comfortabele slaap-oase en een slimme sanitaire ruimte voor een aangenaam gevoel.

De uitrusting van deze camper is om van te dromen. Op dit moment heeft Sunlight een uniek pakket beschikbaar gesteld. Deze is onder andere voorzien van lederen bekleding en een fietsendrager voor 4 fietsen.