Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Prijswinnaars Kampeer en Caravanbeurs

Voor het eerst met de camper op reis

Op 19 januari waren we ons aan het oriënteren op de vakantiebeurs in Utrecht. We kwamen terecht bij de stand Camperhuren.nl. Na 15 jaar met een caravan op pad te zijn geweest wilden we wel eens campers van binnen bekijken. Steeds meer vrienden houden inmiddels zo’n vakantie en zijn zeer enthousiast in hun verhalen. Dat maakt ons nieuwsgierig. We raakten in gesprek met de eigenaar Ernst Rauwenhoff en we werden steeds enthousiaster over een reis met een camper.

Na het een en ander ingevuld te hebben op een Ipad maakten we kans op een week camperhuur met een camper naar keus. Nou dat zou mooi zijn. En wij waren inderdaad de gelukkigen die werden gebeld dat we gewonnen hadden. Wat een bofkonten! We hebben er zelf nog 2 weken bij genomen en zijn van 19 september tot 10 oktober naar Frankrijk geweest met een camper naar onze keuze. Hieronder een kort verslag van onze reis.

Route Napoléon

Wij hebben de route van Noord naar Zuid gereden dus omgekeerd. Hier waren we achteraf blij om want de bergen kwamen af en toe zo laag over de smalle wegen dat we niet aan de binnenkant hadden kunnen passeren. Hier hadden we nu geen last van. Grenoble is een heerlijke stad en goed te rijden met de fiets. We hebben de prachtige wandeling/klim naar de Bastille gemaakt en ook weer naar beneden. Later nog eens over gedaan met Les Bulles dit zijn gekoppelde glazen bollen aan een kabelbaan. Wat een fantastisch uitzicht!