Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Weekend weg: de Hoge Veluwe

Weekend weg in eigen land:

De Hoge Veluwe

Ontdek in de camper de ongerepte natuur en wilde dieren, met cultuur en shopping binnen handbereik op de Hoge Veluwe.

Wil je er een weekend tussenuit? Denk eens aan Nationaal park de Hoge Veluwe. Op nog geen twee uur rijden van de stalling waan je jezelf in een andere wereld.

Op de Hoge Veluwe vind je niet alleen prachtige bossen en glooiende heuvels, maar ook het Kröller-Müller museum en het fascinerende Museonder. In het natuurpark kun je wilde herten, everzwijnen en moeflons tegen het lijf lopen.

Fietsen

Zowel in het park als daarbuiten is het heerlijk fietsen. Elke camper heeft een fietsenrek. Natuurlijk mag je je eigen fiets meenemen, maar in het park kun je ook gratis gebruik maken van de karakteristieke witte fietsen.

Het park biedt wel 40 kilometer aan goed verzorgde fietsroutes. En met de speciale app hoef je nooit te verdwalen!

Dichtbij: bruisend en creatief Arnhem

Op een paar kilometer afstand van het park vind je de bruisende stad Arnhem. Door het bijzondere modekwartier is Arnhem een geweldige stad om te shoppen. Op de Rijnkade heb je de keuze uit veel leuke cafeetjes en restaurants.

Voor een educatief bezoek kun je terecht bij het watermuseum of het openluchtmuseum.

Historie

Arnhem heeft een sterke band met de tweede wereldoorlog. De slag om Arnhem wordt nog elk jaar in september herdacht met de eendaagse Airborne wandeltocht. De tocht gaat langs plaatsen die een rol speelden, zoals het Airborne museum, landingsplaatsen van parachutisten en een aantal militaire begraafplaatsen. Veteranen uit de hele wereld lopen mee.

Staplaatsen

Je kunt kiezen uit verschillende campings in de omgeving van de Hoge Veluwe. Er is zelfs een natuurcamping!