Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Bloemenvelden bezoeken met een camper

Heb je altijd eens de bloemenvelden in Nederland willen bezoeken? Laat je wens uitkomen en bezoek de prachtig gekleurde bloemenvelden. Bezoek de molens van Kinderdijk en de Zaanse Schans meteen ook. In een camper kun je eenvoudig langs alle toeristische plekken van Nederland rijden.

De bloemenvelden in Nederland

De bloemenvelden in de Bollenstreek zijn wereldberoemd. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen de Bollenstreek om al die prachtige, gekleurde velden vol bloemen en het prachtige tulpenpark Keukenhof te bewonderen. Met een camper van Camperhuren.nl zie je de Nederlandse bloemen op een leuke manier. Een bezoek aan de Keukenhof mag dan ook niet ontbreken. Onze locatie ligt slechts een half uur rijden van de Keukenhof. Vanaf Schiphol airport is het maar 15 minuten rijden naar onze camper verhuur locatie. We verzorgen transfer van het vliegveld naar onze camper verhuur locatie.

Keukenhof

Wat is de beste tijd om de Keukenhof te bezoeken?

De beste tijd om de Keukenhof te bezoeken is in april en mei. Deze periode is de beste tijd om De Keukenhof tulpentuinen te bezoeken. Het is zonder twijfel het hoogtepunt van het lenteseizoen, de dagen zijn helder en zonnig en zijn perfect om van de bloeiende tulpen te genieten.

Camper huren bloemenvelden

In Aalsmeer, dichtbij de bloemenvelden, ligt onze grote locatie met huurcampers. Vanuit hier kun je makkelijk een camper huren en de bloemenvelden bezoeken.

Er zijn veel campings en camper plekken langs de route van de bloemenvelden. Je bent erg flexibel in waar je gaan staan. Ook kun je fietsen huren en langs de bloemen velden fietsen. Wij verhuren ook fietsen. Voor vertrek staan de fietsen voor je klaar. Op onze website vind je welke zaken je nog meer bij je camperhuur kunt boeken om je camperreis zo comfortabel mogelijk te maken.

Fiets verhuur bloemenvelden

Informatie camper huren

Op onze website vind je veel informatie over camper huren. Als je zoek naar informatie camper huren bloemenvelden, kijk dan op deze blog over de algemene informatie en tips voor camper huren.

Informatie camper huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week