Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Online boeken bij McRent Amsterdam Schiphol

Camperhuren.nl is nu óók McRent Amsterdam Schiphol. Je kunt zelf online alles regelen. Bekijk de beschikbaarheid, vraag een vrijblijvende offerte aan of boek direct.

Zoek en boek huurcamper Bekijk onze huurtarieven
  • Meer dan 35 nieuwe campers
  • Zeer compleet uitgerust
  • Persoonlijke begeleiding
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,2

Wil je erop uit maar nog wel de luxe ervaren die je gewend bent? Als je op reis gaat met een camper van Camperhuren.nl ervaar je deze luxe en comfort. Daarnaast heb je ook vrijheid om te komen en gaan wanneer je wilt. Wij bieden erg luxe campers aan, voorzien van onder andere een fietsenrek en luifel. Al deze voorzieningen zorgen voor een comfortabel verblijf waar je niks hoeft te missen. Dit geeft de mogelijkheid om volledig te ontspannen en tot rust te komen. Kijk snel verder naar de verhuur campers die perfect voor senioren zijn.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 88 per dag
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 111 per dag

Inspiratie voor twee

Een mooie reis met de camper voor twee. Wie wil dat nou niet! Wandelen door de bergen? Zwemmen in de zee? Of lekker fietsen door eigen land? Er zijn heel veel mogelijkheden. Dat maakt het niet makkelijk. Wij helpen je graag met reisinspiratie voor verschillende bestemmingen. Ga je voor het eerst weg met de camper dan is dat best spannend. Lees daarom de camper reisverhalen van onze klanten voor originele ideeën en handige tips.

Camper huren of kopen?

Ga je je camper huren of kopen? Geen gemakkelijke vraag. Bij Camperhuren.nl kan het beide. Je kan al vanaf € 600,- per week een camper huren. Bevalt de camper goed? Dan kun je je huurcamper tegen een gunstige prijs kopen. Wil je liever meteen een camper kopen? Bekijk dan ons aanbod koopcampers. Bij de aankoop en verhuur zullen wij jou persoonlijk begeleiden en helpen bij de keuzes die je moet maken.

Bemiddeling

Terug van vakantie en klaar om je camper in de stalling te plaatsen? Dat is zonde! Kijk eerst naar onze mogelijkheid voor bemiddeling. Door middel van bemiddeling kun je je vaste lasten terugverdienen en een goed rendement behalen. Na het maken van duidelijke afspraken verhuren wij jouw camper en doen alsof het onze is. Wij verzorgen het gehele traject en zorgen voor onder andere het onderhoud. Interesse? Neem dan contact met ons op.