Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper huren

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3
Wil je er met z'n tweetjes luxe op uit trekken? Of zoek je een riante en comfortabele familiecamper voor 4 of 6 personen? Hieronder vind je een overzicht van alle soorten campers van Camperhuren.nl. Binnen één categorie kunnen meerdere modellen vallen, zoals een camper met Frans bed, dwars bed, enkele bedden of een queen bed. Bij de keuze voor een bepaalde categorie is het ook mogelijk om een voorkeur voor de (bed)indeling op te geven. Bij onze huurcampers zijn handige voorzieningen standaard inbegrepen, zoals complete inventaris, een luifel en een fietsendrager. Bekijk snel alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen!
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3
Een camper huren doe je bij Camperhuren.nl. In ons ruime aanbod vind je campers voor elk gezelschap: voor stellen, kleine en grote gezinnen of met een stel vrienden. Onze campers zijn jong, goed onderhouden en voorzien van allerlei luxe en comfort. Alle huurcampers zijn voorzien van een aantal standaardvoorzieningen, zoals cruise control, een luifel en een fietsendrager. Daarnaast bieden wij ook praktische extra's en comfortpakketten aan, zoals een navigatiesysteem, een tuinset, een snackpakket voor onderweg of opgemaakte bedden. Om de beschikbaarheid van een bepaald type camper op te vragen kun je een informatie aanvraag doen.

Inspiratie

Met een huurcamper kun jij je droomvakantie waarmaken. Ga je naar het warme zuiden of naar het mooie Scandinavië? Een huurcamper biedt de luxe en vrijheid waardoor je je vakantie precies kunt plannen zoals jij dat wilt. Wil je graag een camper huren, maar eerst nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor leuke tips en reisideeën.

Kosten huurcamper

De huurtarieven verschillen per campertype en per periode (laag-, midden-, hoog- en topseizoen). Eenmalige bijkomende kosten zijn onze uitgifte- en innamekosten à € 145,-. Hiervoor krijg je een uitgebreide uitleg en instructie voor vertrek, onze gratis app met handige informatie voor onderweg en 24/7 service bij vragen of problemen onderweg. Standaard is onze huurprijs heel compleet, inbegrepen is namelijk: gas afgestemd op jouw reis, vloeistof voor het chemisch toilet en een volledige inventaris. Daarnaast zijn alle kilometers vrij.

Extra opties

Naast de standaard voorzieningen bieden wij ook praktische extra's en comfortpakketten aan om jouw reis nog comfortabeler te maken. Ook mag op aanvraag je hond mee in de campers Comfort enkele bedden en Compact dwars bed. Hiervoor betaal je een toeslag van € 145,- voor extra schoonmaakkosten. Heb je nog vragen tijdens je reis? Dan kun je ons 24 uur per dag bereiken via het servicenummer, of je download onze gratis app in de Google Play Store of in de Apple App Store (Camperhuren.nl) voor handige tips.