Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper huren in Corona tijd

Op dit moment kan je gewoon met de camper op vakantie. Sterker nog; op dit moment is een camper hét ideale middel om mee op vakantie te gaan! Je eigen huis op wielen, compleet met keuken, douche en toilet.

 Jouw campervakantie in Coronatijd

Hieronder willen wij je graag informeren over de mogelijkheden rondom jouw campervakantie. De crew van Camperhuren.nl heeft maatregelen genomen om de verhuur veilig te laten verlopen en we houden ons aan de richtlijnen van de RIVM.

Ook hebben we onderzoek gedaan en gekeken naar de voorzieningen die campings hebben gemaakt om verspreiding te voorkomen. Wij hebben op onze selectie van recreatieparken en camperplaatsen voor je verzameld.

Er zijn in Nederland veel campings en camperplaatsen geopend. Campings hebben hun faciliteiten aangepast, zodat kampeerders, die zelfvoorzienend zijn, van hun verblijf kunnen genieten. De elektriciteit, watervoorzieningen en plek voor het legen van de toiletcassette zijn toegankelijk. De kampeerplaatsen voor campers op campings zijn ruim. Ook zijn er diverse campings die privé-sanitair aanbieden. Voetbalveldjes, buitenspeelplaatsen en afhaalmogelijkheden bij restaurants maken dat de camping voor jong en oud leeft.

Campingeigenaren staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die hen op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen rondom het virus. Daarnaast dragen campings zorg voor een goede hygiëne op de locaties.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Tijdens je bezoek aan onze showroom houden we ons aan de 1,5 meter afstand. Er is op onze ruime locatie hiervoor voldoende gelegenheid.
  • Voordat je de camper komt ophalen, sturen we je een instructiefilm en kan je onze app downloaden. Je vindt hierin alle uitleg over jouw camper. Uiteraard kan je aanvullende vragen bij het ophalen gewoon stellen.
  • Wij zijn tijdens je reis 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
  • Onze campers zijn op 100 graden gereinigd met een industriële stoommachine. Ook gebruiken wij professionele schoonmaakmiddelen om de camper en showroom te desinfecteren.

Wij kunnen ons voorstellen dat je tijdens de intelligente lock-down enorme zin in vakantie hebt gekregen. Wij helpen je daarom graag verder. Neem graag contact met ons op.

De meest gestelde vragen rondom Corona

Om je vakantie met een camper van Camperhuren.nl goed voor te bereiden, informeren we je over de maatregelen tijdens je bezoek aan onze locatie, over…