Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

De meest gestelde vragen rondom Corona

Om je vakantie met een camper van Camperhuren.nl goed voor te bereiden, informeren we je over de maatregelen tijdens je bezoek aan onze locatie, over de mogelijkheden rondom je geboekte vakantie en over de annuleringsvoorwaarden. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom Corona.

Kan ik de campers komen bekijken?

Onze locatie is open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op ons buitenterrein en in de hal is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Je kan rustig langs alle campers lopen. Op onze website vind je ook uitgebreide informatie en foto’s van alle campers.

Welke hygiëne-maatregelen houden jullie aan?

Veiligheid en hygiëne zijn altijd grote aandachtspunten bij Camperhuren.nl. Door het Corona-virus hebben we onze hygiëne-maatregelen verscherpt. Al onze campers worden gereinigd met een professionele stoomreiniger. We desinfecteren de oppervlakten van de campers na elk bezoek. Ook binnen zorgen we dat de contactoppervlakken regelmatig worden schoongemaakt. Bij het ophalen en terugbrengen van de camper houden we gepaste afstand. Doordat je van tevoren de instructie-video online kunt bekijken, beperken we zoveel mogelijk het contact bij vertrek.

Kan ik zorgeloos een camper huren?

Er is tot op heden geen belemmering geweest om met een camper op vakantie te gaan. Sterker nog; in deze tijd is een camper hét ideale middel voor een veilige vakantie! Je eigen huis op wielen, compleet met keuken, douche en toilet. Je kunt op elk moment je vakantieplannen en de route wijzigen. Zo kun je last minute nog beslissen of je op vakantie in eigen land gaat of dat je kiest voor een avontuur buiten onze landsgrenzen. Op onze website vind je alle beschikbare campers.

Hoe kan ik veilig op reis tijdens de Corona-periode?

Ben je op reis, volg dan de nieuwsberichten en de richtlijnen van het RIVM en de lokale autoriteiten. Zorg dat je goed geïnformeerd bent en op tijd kan handelen wanneer nodig. Je hebt je eigen keuken, slaapkamer en badkamer bij je. Denk eraan dat je steeds een goed gevulde koelkast, watertank, gasflessen en accu hebt, zodat je zelf kan bepalen waar en wanneer je stopt. Het voordeel van de camper is, dat je zelfvoorzienend bent en altijd je reis kunt aanpassen.

Kan ik de camper huren als de (sanitaire) voorzieningen van de camping gesloten zijn?

Ja! Met een camper van Camperhuren.nl ben je niet afhankelijk van (sanitaire) voorzieningen. Je hebt je eigen douche, toilet en keuken aan boord. Sinds Corona is gebleken dat campingeigenaren erg creatief waren met het aanbieden van (alternatieve) voorzieningen. Vuilwaterplaatsen en schoonwaterkranen waren steeds bereikbaar. Ook werd op de meeste campings eten en drinken op leuke manieren en gastvrij aangeboden. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, zijn veel camperplaatsen waar je vuil water kan lozen, schoonwater kan tanken en de toiletcassette kan legen.

Ik heb vakantieplannen gemaakt en wil ze wijzigen vanwege maatregelen op de geplande route. Wat kan ik doen?

De huidige maatregelen beperken je niet om een camper te huren. Lees goed de informatie over de Corona-maatregelen op de websites van de landen die op jouw route liggen. De ANWB Reiswijzer Europa geeft ook een duidelijk overzicht. Bekijk de actuele status op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Denk ook aan de mogelijkheden voor een vakantie in eigen land.

Is mijn vakantieland toegankelijk?

Bekijk goed de websites van de landen die op jouw beoogde route liggen. De ANWB Reiswijzer Europa geeft ook een duidelijk overzicht. Wees op de hoogte van de uitgangspunten van de Nederlandse overheid. Denk ook aan de diverse mogelijkheden voor een vakantie in eigen land.

Kan ik met de camper op vakantie in het buitenland?

Door het Corona-virus veranderen regelmatig de maatregelen per land. Kijk voor én tijdens je reis de websites van de landen die op jouw route liggen. De ANWB Reiswijzer Europa geeft ook een duidelijk overzicht. Bekijk de actuele status op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wees op de hoogte van de uitgangspunten van de Nederlandse overheid. Denk ook aan de mogelijkheden voor een vakantie in eigen land.

Kan ik met de camper op vakantie in Nederland?

Het is in Nederland in alle 25 veiligheidsrisico’s toegestaan om met de camper te reizen. Houd je aan de richtlijnen van de RIVM en volg de actuele berichten over de Corona-maatregelen in ons land.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Er is tot op heden geen belemmering geweest om met de camper op vakantie te gaan. Mocht je toch willen annuleren, dan vind je onze annuleringsvoorwaarden op onze website bij de algemene voorwaarden.

Krijg ik een voucher als ik wil annuleren?

Zolang je een camper kunt huren, gelden de annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden. Een aanpassing in je bestemming is geen reden om te annuleren. Mochten wij vanwege Nederlandse overheidsmaatregelen genoodzaakt zijn de verhuur te (tijdelijk) te stoppen, zullen wij een passende regeling, als bijvoorbeeld een opschorting van de reservering of een voucher, aanbieden.

Dit bericht is op 20 november 2021 bijgewerkt. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Welke camper past bij jou?