Contact

Ik heb al geboekt

Door de Corona virus-uitbraak krijgen we veel vragen van klanten die op korte of zelfs langere termijn een camper hebben gehuurd. Niemand heeft deze situatie voorspeld en voor iedereen is het bijzonder lastig en ingewikkeld.

Op dit moment kan je gewoon met de camper op vakantie. Sterker nog; op dit moment is een camper hét ideale middel om mee op vakantie te gaan! Je eigen huis op wielen, compleet met keuken, douche en toilet.

Mocht je toch overwegen om te annuleren, dan vind je hieronder extra informatie.

In het ruim tienjarige bestaan van Camperhuren.nl, een bedrijf opgebouwd met veel liefde, passie en inzet, hebben we dit nog nooit meegemaakt.

Ook ons bedrijf bevindt zich in een onzekere periode. Wij willen heel graag onze klanten bedienen, zoals wij gewend zijn, maar ondertussen proberen wij er ook alles aan te doen om ons bedrijf gezond te houden. Wij krijgen veel vragen om de reservering te verzetten of de volledige huursom om te zetten naar een voucher. Beide opties zijn niet mogelijk, aangezien de continuïteit van ons bedrijf hierdoor in gevaar komt. Camperhuren.nl heeft ook zijn verplichtingen naar bijvoorbeeld leasemaatschappijen, verhuurder en personeel.

Camperhuren.nl moet nu een balans vinden tussen wat redelijk is naar onze klanten en bedrijfseconomisch overleven. Ook naar aanleiding van de meest recente maatregelen van ons kabinet hebben we besloten de volgende aangepaste annuleringsvoorwaarden te hanteren. Deze aangepaste voorwaarden gelden zowel voor bestaande als nieuwe reserveringen.

De annuleringskosten bedragen:

  • bij annulering 15 weken of langer voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huursom;
  • bij annulering tussen de 15 weken en 3 weken voor aanvang van de huurperiode: 60% van de huursom;
  • bij annulering korter dan 3 weken voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huursom.

Onder huursom verstaan we de huurprijs van de camper plus de uitgifte- en innamekosten en de eventuele afgesloten verzekering.

Als u besluit om de reservering toch te annuleren, dan bieden wij u het volgende:

Als de camper, die u heeft geannuleerd, vlak voor vertrek nog beschikbaar is dan kunt u deze alsnog huren. De gemaakte annuleringskosten worden dan verrekend met de huurprijs. Verrekening van de annuleringskosten kan alleen als het exact dezelfde periode en dezelfde camper betreft.

Wanneer u uw camper wenst te annuleren, krijgt u een voucher die recht geeft op een korting van 20% op de huursom van een camper in 2021 met uitzondering van de maanden juli en augustus. De voucher vervalt op het moment dat u dit jaar toch gebruik heeft gemaakt van de huidige reservering, zoals hierboven omschreven.

We hopen dat u begrip heeft voor onze situatie maar we denken met bovenstaande regeling één lijn te kunnen trekken naar al onze klanten.

Wij hopen dat u gezond en fit blijft in deze bizarre omstandigheden. Ook hopen we u terug te zien bij Camperhuren.nl

Team Camperhuren.nl

Dit bericht is op 02 april bijgewerkt. Het is mogelijk dat de omstandigheden m.b.t. het Corona virus ons dwingen deze voorwaarden te wijzigen

Welke camper past bij jou?