Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Met een camper molens bezoeken in Holland

Molens bezoeken in Holland is spectaculair. Er zijn verschillende manieren om de omgeving van de molens te bezoeken. Je kunt langs de molens wandelen, fietsen en met de boot. Met een camper molens bezoeken in Holland is ideaal. Je kunt op diverse campings overnachten in Noord-Holland. Met een camper door Holland rijden is een prachtig avontuur. Breng meteen een bezoek aan de Keukenhof, Giethoorn en de Zaanse Schans! Bezoek de mooie plekken van Holland!

De molens van Kinderdijk

Duik in een wereld vol water, wind en wilskracht. De dijken, molens en gemalen van Kinderdijk houden hier al ruim 700 jaar de voeten droog. Vaar mee met de rondvaartboot, kom binnen in de museummolens en ontdek de persoonlijke verhalen van de molenaars.

Molens van Kinderdijk

Unieke molenroutes op de fiets

Wat is er leuker dan fietsen door ons Werelderfgoed? In de Kinderdijk app (Kinderdijk UNESCO Official) vind je diverse fietsroutes rondom ons Werelderfgoed. Huur je fiets bij het boeken van je camper en ontdek de omgeving. Bij vertrek staat de huurfiets klaar bij jouw huurcamper. Je kunt je reis nog comfortabeler maken door bij je camperhuur diverse handige zaken bij te boeken. Denk behalve huurfietsen aan bijvoorbeeld een campingset, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket, boodschappen, navigatie en nog veel meer. Ontdek onze praktische extra’s.

Praktische extra's

Molens voor jong en oud

Met de camper door Holland rijden geeft je een gevoel van vrijheid. Met de kinderen is een bezoek aan Holland ideaal. Er is zoveel te zien en te doen. Bezoek de molens van Kinderdijk. Onze locatie met huurcampers ligt op een uur rijden van Kinderdijk. Parkeer je camper bij één van de vele campings of camperplaatsen in de buurt en bezoek bijvoorbeeld Museummolen Blokweer. Voor gezinnen is dit zeker een must. Hier ervaar je hoe het leven eruit zag in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Kinderen ontdekken het prachtige erf, dat je gerust een buitenluchtmuseum kunt noemen, en de in 1630 gebouwde molen aan de hand van een educatieve speurtocht.

Museummolen Blokweer

Een leuke tip van Camperhuren.nl: als je van onze locatie met huurcampers naar Kinderdijk rijdt, kom je vanzelf door de historische plaats Gouda. Gouda is bekend om zijn kaas. Gouda is zeker een bezoek waard. Ontdek Gouda met zijn historische centrum vol authentieke winkeltjes, middeleeuwse straatjes, fantastische grachten en talloze binnenplaatsen of hofjes.

Informatie camper huren

Op onze website vind je veel informatie over camper huren. Als je zoek naar informatie camper huren windmolens, kijk dan op deze blog over de algemene informatie en tips voor camper huren.

Informatie camper huren

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week