Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperplek Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een historische buurt in de buurt van Zaandam. Het staat bekend om zijn authentieke windmolens, houten huisjes en de traditionele ambachten. Wil je een stap terug in de tijd nemen, waar je kunt genieten van de prachtige molens, het lokale erfgoed verkennen en genieten van de unieke sfeer die deze plek te bieden heeft? Huur dan een camperplek bij de Zaanse Schans en een camper van Camperhuren.nl! Met een camperplek bij de Zaanse Schans kan je écht van het camperleven genieten, ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt! Je kan genieten van de rustige omgeving en de lokale cultuur verkennen: maak een boottochtje op de kanalen, maak een ontspannen wandeling over de prachtige landschappen, neem deel aan traditionele ambachten en proef de lokale lekkernijen. Dus huur snel een camper en geniet van je verblijf op je camperplek Zaanse Schans!

Vind jouw ideale camper!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Camperparkeerplaatsen bij Zaanse Schans

Op dit moment is er een beperkt aantal camperparkeerplaatsen op de Zaanse Schans zelf. Vanwege de beperkte ruimte en het historische karakter van het gebied is het niet toegestaan om met campers op de Zaanse Schans te overnachten, wel overdag parkeren dus. Echter zijn er wel mogelijkheden om met je camper te parkeren en overnachten in de nabije omgeving van de Zaanse Schans. Er zijn verschillende camperplaatsen, parkeerplaatsen en campings met voorzieningen voor campers in de omgeving. Je kunt je camper parkeren op een van deze locaties en vanuit daar de Zaanse Schans bezoeken.

 

Overnachten bij een camping bij de Zaanse Schans

Overnachten op de Zaanse Schans met je camper is dus niet mogelijk, bij een camping in de buurt wel. Er zijn verschillende campings beschikbaar met camperplaatsen met de bijbehorende faciliteiten en voorzieningen voor campers. Zorg dat je op tijd boekt/reserveert, want er is vaak maar een beperkt aantal camperplekken beschikbaar vanwege de populariteit van de Zaanse schans.

Voorzieningen en kosten camperplek bij de Zaanse Schans

Een camperplek:

  • heeft verharde plekken voor 5 of meer campers
  • is vaak afgesloten door middel van een slagboom of hek
  • ligt dichtbij het openbaar vervoer, pont of veer
  • biedt meestal faciliteiten voor het vullen van de watertank of het lozen van water
  • heeft vaak een voorziening voor de lozing van het chemisch toilet

De betaling van een camperplaats bij de Zaanse Schans kan via een aanwezige beheerder lopen. Anders staat aangegeven bij de camperplek Zaanse schans of op de website hoe de betaling moet worden gedaan. Tarieven van een camperplek bij de Zaanse Schans variëren tussen de 7,50 en 20 euro per nacht, maar kunnen ook gratis zijn. Eventueel wordt voor het gebruik van stroom een bedrag in rekening gebracht.

Camperplekken bij de Zaanse Schans zijn niet altijd te reserveren. Op tijd aanwezig zijn, is dus verstandig.

Bekijk ook andere camperplekken in Nederland!

Naar camperplek Zaanse Schans met gezin en huisdier

Met de familiecampers van Camperhuren.nl kan je altijd met het hele gezin op naar een camperplek Zaanse Schans. De campers zijn geschikt voor jong tot oud: voor baby’s, peuters én kleuters tot volwassenen en ouderen. De campers zijn veilig en geschikt voor elk doelgroep. Wie wil dat nou niet! Je beleeft de vrijheid, luxe en comfort terwijl je ook lekker buiten kan zijn. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en hebben de ruimte om te spelen op de camperplek bij de Zaanse Schans. Of je nu als stel, met vrienden of met familie op pad wilt, voor elk gezelschap hebben wij de juiste camper. Bekijk hier welke campers wij verhuren. Ook kan jouw huisdier ook mee met de campervakantie met het gezin! Een camper huren met hond kan gerust en andere huisdieren zijn zeker welkom in onze campers, want samen met een huisdier op je camperplek Zaanse Schans is tenslotte enorm gezellig! Ook hoef je geen oppas te regelen voor het huisdier waarmee je tijd én geld bespaard. Win-win! Laat je inspireren door onze ervaringen én het ruime aanbod.

Nog vragen?

Heb je vragen over welke camper je nu het beste kan kiezen voor je camperplek Zaanse Schans? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen staan onze medewerkers klaar om jou het beste advies te geven, zodat jouw camperverblijf bij de Zaanse Schans niet meer mis kan gaan. Als je onderweg met problemen kampt helpen wij je zo goed mogelijk. Hierdoor beleef je een zo zorgeloos mogelijk camperverblijf!

Kies voor een camperplek bij de Zaanse Schans en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van reizen met een camper. Bij Camperhuren.nl hebben we de perfecte camper voor jouw camperreis. Huur nu en ontdek de charmes van de Zaanse Schans!

Neem contact op