Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Leuke camperplaatsen Nederland

Naast een camping kun je ook voor leuke camperplaatsen Nederland gaan om een camperreis nét even wat leuker te maken. Zo zijn naast de voor iedereen bekende campings ook speciale plaatsen ingericht voor campers. Minder luxueus dan een camping, maar daarmee des te avontuurlijker. En natuurlijk geen enkel probleem doordat je met een camper alle voorzieningen meeneemt. Kom op bijzondere plaatsen waar je normaal gesproken niet zal komen. Laat je inspireren door onze 10 favoriete camperplaatsen in Nederland!

Campers voor beginners

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Landgoed Enghuizen

Dit is één van de leuke camperplaatsen Nederland. Het ligt midden in de natuur. Daarom hoef je ook niet te schrikken als er een wild dier (zoals een ree) in je vizier komt zodra je de camper uitgaat. Het beschikt over een ruim aantal plaatsen dat ligt langs bijzondere fietsroutes. Daardoor is deze plaats ook op veel camperroutes Nederland te vinden.

Camper-tuINN

Vanuit onze eigen ervaringen kunnen wij wel stellen dat dit misschien wel de favoriet is tussen alle leuke camperplaatsen Nederland. Dit heeft er onder anderen mee te maken dat dit nog door veel camperliefhebber ontdekt moet worden. Ovenacht in een boomgaard. Wordt wakker met kakelverse eitjes. En schuif vervolgens bij de eigenaren aan voor een maaltijd uit eigen tuin. Klinkt goed toch? En het kan nóg beter. Zo is het ook nog eens een gratis camperplaats!

Camperplaats Lekkum

Tijdens een stedentrip Leeuwarden hoef je jezelf géén zorgen te maken over de overnachting. Bij Lekkum kan je namelijk heerlijk overnachten tijdens een campervakantie. Slechts op 10 minuten trappen van het bruisende centrum van Leeuwarden. Genieten!

Skop’nboer Erve Benneker

Leuke camperplaatsen Nederland zijn in het gehele land te vinden. Zo ligt deze camperplaats middenin het Twentse landschap. Namelijk bij de historische schaapskooi vlakbij de Duitse grens. De omgeving van de camping is een waar lust voor het oog. En ook nog eens gemakkelijk te ontdekken met de benenwagen óf fiets. Een échte aanrader voor natuurliefhebbers dus!

Veluwe Noord

Deze camperplaats hanteert het motto: ‘voor camperaars, door camperaars’. Zo gaan de eigenaren van deze camperplaats ook graag op pad naar alle leuke camperplaatsen Nederland. Mede hierdoor is het absoluut een bezoekje waard. De plaats is te vinden tussen de Veluwe en het Drontermeer.

Camperparc Stee in Lhee

Ook voor de personen die nét even wat meer luxe willen ervaren zijn genoeg leuke camperplaatsen Nederland te vinden. Zo is Stee in Lhee hier een prachtig voorbeeld van. De ruime camperplaatsen zijn voorzien van een privé-sauna en een warme spa. Ook de cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met historische musea en theaters. Het nationaal park Dwingelderveld ligt op 450 meter van de plaats af. Hier kan je als natuurliefhebber natuurlijk niet omheen.

Kleine Molenpolder Grootegast

Deze plaats ligt bij het zuidelijke Westerkwartier in Groningen. Het is een prachtige locatie met ruime plekken én vriendelijke eigenaren. Verder staat het bekend om de vele fiets- en wandelpaden die te combineren zijn met activiteiten en cultuurhistorie.

Holiday Boating – Doerak Sneek

De Elfstendentocht afleggen met compacte campers occasions? Dan is dit één van de leuke camperplaatsen Nederland die niet mag ontbreken. Vanaf de camperplaats ben je slechts 10 minuten verwijderd van het centrum van Sneek. Een absolute aanrader!

Nooitgedacht

Middenin het Groene Hart is deze prachtige plaats te vinden waarvan we je de woordgrap besparen. Het ligt dichtbij Gouda, Schoonhoven en Oudewater. En is hiermee dus ook een ideale plaats om volledig tot rust te komen. Geniet van een prachtig uitzicht op de weilanden. Of geniet van alle fiets- en wandelmogelijkheden.

De Kleine Geest

Dit is de laatste camperplaats tussen alle leuke camperplaatsen Nederland die wij voor je uitgezocht hebben. Gerealiseerd in een voormalige paardenweide. Op een steenworp afstand van de camperplaats kan je een prachtig natuurgebied in wandelen. Hier kan je onder anderen wilde vogels, paarden en koeien spotten. Laat je niet tegen houden om weg te gaan. Krijg antwoord op de vraag: wat kost een camper huren? En ga erop uit!

 

Welke camper past bij jou?