Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camper huren met hond

Voor een camper huren met hond ben je bij ons aan het juiste adres. Kun je jouw hond niet alleen thuis laten tijdens jouw vakantie? Bij Camperhuren.nl begrijpen we dat als geen ander, daarom hebben we verschillende campermodellen waarbij je jouw hond mee mag nemen. Vanuit ons uitgebreide aanbod kom je altijd tot een luxe én comfortabele camper die voldoet aan al je wensen. Want een camper huren met hond is tenslotte enorm gezellig! Ook hoef je geen oppas te regelen voor de hond waarmee je tijd én geld bespaard. Win-win! Laat je inspireren door onze ervaringen én het ruime aanbod.

Een camper huren met hond?

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Camperreis met hond

Wat is er nou leuker dan een camper huren met hond? Samen met je geliefde viervoeter is het natuurlijk pas écht genieten geblazen. Onze campers zijn maximaal 4 jaar oud én zelfvoorzienend met een toilet, douche en keuken. Verder is in de camper ook alles zo uitgerust dat het bij uitstek geschikt is om een hond mee te nemen. Vanuit onze ervaring kunnen wij wel stellen dat dit zorgt voor een unieke ervaring die jij (én je hond) nooit meer zullen vergeten. Bij onverwachte problemen of vragen bieden wij 24/7 service. Hiermee kan je écht zonder zorgen genieten van een welverdiende campervakantie.

Neem je hond mee op reis met deze campers!

Bij Camperhuren.nl hebben we een groot en divers aanbod aan campers. Wil je een camper huren met hond? Daarvoor hebben wij wat hondvriendelijke campers geselecteerd. Op aanvraag kun je een camper huren met hond bij de volgende typen campers: Comfort Enkele bedden en Compact dwars bed. Hier rekenen wij slechts €145 extra voor wat gebruikt wordt om de camper volledig schoon te maken. Standaard worden de diervriendelijke campers ruim opgeleverd waardoor je er zeker van bent dat er voldoende leefruimte is voor iedereen. De hond zal hierdoor ook 100% zeker genieten zodra je een camper gaat huren.

Tips voor het reizen met je trouwe viervoeter

Een camper huren met hond vereist enige voorbereiding. Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat jij en je harige metgezel een geweldige tijd hebben:

  • Let op voor wagenziekte bij honden. Honden zijn niet gewend om te reizen in een camper en al helemaal niet als dit hun eerste keer is. Als jouw hond wagenziekte heeft, of nog nooit eerder heeft gereisd zonder problemen, zorg er dan voor dat hij minimaal 2 uur voor de camperrit geen eten meer op heeft. Dit voorkomt dat de hond misselijk wordt. Als het toch misgaat, kan je eventueel bij de huisarts medicatie regelen tegen wagenziekte.
  • Houd de camper koel voor je hond. Honden zijn erg gevoelig voor hitte en in campers kan het erg warm worden. Gebruik de airconditioning van de camper of zet een raampje open als het buiten niet heel warm is. Ook heb je verschillende koelmatten voor de hond, zodat de hond kan afkoelen als hij op de mat ligt.
  • Neem water mee voor je hond. Het is voor je hond van groot belang dat hij goed water drinkt, al helemaal als het warm weer is. Zorg daarom voor een drinkfles of een drinkbak en voldoende water.

Regelgeving camperreis met hond

Als je een camper huurt in Nederland is het níet verplicht om voor een gordel of bench te zorgen. Wel belangrijk om te weten: als je het verkeer in gevaar brengt door het toedoen van je hond, ben je hier wel aansprakelijk voor. Bij de dierenwinkel kan je eenvoudig op zoek gaan naar een autogordel voor een hond. Dit bestaat uit een tuig met riem die je in de bestaande gesp van de autogordel kan klikken. Ondanks het tuigje zal de hond alsnog genoeg bewegingsruimte hebben om gemakkelijk te veranderen van houding. Verder is het van belang om rekening te houden met de regels binnen Europese Unie.

  • Europees dierenpaspoort – verkrijgbaar bij de dierenarts
  • Chippen van de hond is noodzakelijk
  • Minstens 21 dagen vóór vertrek moet de hond een inenting tegen rabiës (hondsdolheid) hebben

Reisinspiratie voor een camperreis met je hond

Ieder Europees land kan naast de algemene richtlijnen aanvullende regels hebben met betrekking tot het reizen met een hond. Zodra je voor een camper huren met hond gaat is het dus van belang om hier vooraf goed over in te lezen. Kijk goed naar de regels van de bestemmingslanden als je camperroute met hond gepland is. En natuurlijk alle landen waar je doorheen trekt tijdens de camperreis. Vanuit onze ervaring weten wij al veel leuke plekken om met een hond naar toe te reizen. Bekijk hier reisinspiratie voor een onvergetelijke vakantie met je hond!

Voorbereiding campervakantie met hond

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Vanuit deze gedachte proberen wij er dan ook zo goed mogelijk voor te zorgen dat je met een camper Comfort enkele bedden of Compact dwars bed niets tekort komt. Hierdoor kan je gemakkelijk op vakantie gaan zónder onnodige zorgen te maken. 10 dagen voor vertrek sturen wij een mail waarin alle belangrijke informatie over de camper huren met hond staat. Onder anderen de ophaal- en inlevertijd. In verband met een strakke planning vragen wij onze klanten dan ook vriendelijk om zich aan de planning te houden. Hierdoor hebben wij voldoende tijd om samen de laatste zaken door te spreken.

Binnen 10 werkdagen ná het eindigen van de huurperiode ontvang je een eindafrekening van de camperhuur. Omdat een ongelukje vaak in een klein hoekje schuilt is het ook niet vreemd als er onverhoopt schade opgelopen wordt. Wél is het dan zo fijn als dit tijdig doorgegeven wordt. Hierdoor hebben wij namelijk extra tijd om de schade te beoordelen en voor terugkomst al actie te ondernemen. Op deze manier zorgen wij er namelijk voor dat de volgende huurder ook netjes op de afgesproken datum kan vertrekken. De kosten worden uiteindelijk simpel verrekend met de borg.

Ervaringen van onze reizigers

Ontdek wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Camperhuren.nl. Lees onze nieuwste reviews en ervaringen van de camperhuurders en laat je inspireren voor je volgende avontuur! Bekijk hier de reviews van anderen.

Welke camper past bij jou?