Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Herfstvakantie met de camper; bestemming Zeeland

Kamperen in oktober

Je wilt erop uit in de herfstvakantie met een camper. Lekker weg in eigen land of toch een week de grens over? Met een camper heb je de vrijheid om die keuze te maken. Blijf je in Nederland, dan is een rondje Nederland een leuk idee. Of kies voor één van onze provincies, bijvoorbeeld Zeeland. In Zeeland vind je historische plekken, kun je ontspannen en uitwaaien aan de kust of neem een kijkje in een van de lieflijke Zeeuwse dorpen met hun bezienswaardigheden. Het aanbod van campings en camperplaatsen is groot.

Camper huren herfstvakantie

Ga je iets verder met de camper van huis, dan zijn Duitsland en Denemarken mooie bestemmingen om voor een week in de herfstvakantie met de camper rond te reizen. Op onze inspiratiepagina’s doe je ook mooie ideeën op voor een week Nederland of Europa in de herfstvakantie met de camper. Of lees hieronder, na ons aanbod van campers, verder over een prachtige roadtrip van een week door Zeeland.

Welke camper past bij jou?

Voordat je je bestemming bepaalt, is het natuurlijk eerst handig om een keuze uit onze campers te maken. Wat is de samenstelling van je reisgezelschap? Wil je een ruime camper zoals een Comfort plus? Of liever een compacte camper als bijvoorbeeld een Compact dwars? Neem je de hond mee, dan kan dat in het type Comfort enkele bedden. Al onze campers zijn zelfvoorzienend met een eigen keuken, douche en toilet.

Bekijk jouw camper voor de herfstvakantie

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Camperroute in Zeeland

camper zeeland

Zeeland is een heerlijke provincie om met de camper te bezoeken. Toer door de Zeeuwse eilanden. Maak een stop wanneer jij wilt bij de mooiste vergezichten en wandel of fiets langs het uitgestrekte strand. Adem de zilte lucht in, terwijl in je hoofd een liedje van Bløf speelt. Benieuwd naar inspiratie voor een leuke roadtrip voor de herfstvakantie met een camper? Deze reis sluit daar helemaal op aan.

Dag 1: Zierikzee, Burgh Haamstede en Nieuw- Haamstede. Begin in het meest noordelijke eiland van Zeeland. Bezoek het oude havenstadje. Eindig de dag met een wandeling aan het strand.

Dag 2: Veere en het Veerse Meer. Via Neeltje Jans naar het prachtige Veere.

Dag 3: Oostkapelle en Domburg. Starten met een wandeling rondom Kasteel Westhove en struinen door het gezellige centrum van Domburg.

Dag 4: Vlissingen en Middelburg (via de kust van Westkapelle en Zoutelande). Langs de Vuurtoren Noorderhoofd naar Vlissingen. Ontdek daarna het rijke verleden van Middelburg met een stadswandeling door de Zeeuwse hoofdstad.

Dag 5: Goes, oesters, Biervliet en Groese Polders. Geniet van een wandeling langs de stadshaven van Goes. Proef de verse oesters bij Oesterij Yserke en drink een biertje bij De Drie Koningen in Biervliet. Overnachten doe je in Groese Polders.

Dag 6: Verdronken Zwarte Polder en Cadzand. Maak een mooie wandeling door natuurreservaat Verdronken Zwarte Polder en eet een hapje bij een strandpaviljoen in Cadzand.

Dag 7: Sluis en terug naar huis. Loop de Wallenroute langs fort Nassau en ga lunchen in het prachtige plaatsje Sluis voordat je weer naar huis gaat.

De uitgebreide route vind je op de website van Reisreport. De campings en camperplaatsen hebben wij voor je uitgezocht. Download de app Campercontact en je vindt gemakkelijk nog meer tips voor een leuke camping of camperplaats in Zeeland.

September 2023