Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper Duitsland

Wil jij met de camper Duitsland ontdekken? Lees dan vooral verder! Op deze inspiratiepagina komen de mooiste kanten van Duitsland aan bod. Van campings tot toeristische hotspots. Of je nou op roadtrip of familievakantie gaat, voor onvergetelijke reizen hoef je niet ver van huis te zijn. Duitsland is geschikt voor jong en oud, want er is voor ieder wat wils. Je kan er rustig genieten van de natuur, pretparken bezoeken, steden ontdekken, en nog veel meer! 

Campers voor Duitsland

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Met de camper naar Duitsland

Als je nou eenmaal met de camper Duitsland gaat verkennen kun je alle kanten uitgaan. Duitsland heeft een enorme oppervlakte en kent veel verschillende landschappen. Om die redenen is ons buurland dan ook erg populair onder kampeerders. Verder zijn er uitstekende campervoorzieningen die veel bijdragen aan een comfortabele camperreis. Hieronder zie je de plaatsen die je gezien moet hebben! 

Ontdek de Duitse natuur met een camper

Tijdens het kijken naar een campervakantie in Duitsland zal je het Zwarte Woud vast wel vaker voorbij hebben zien gekomen. Maar dit is niet zeker niet zonder reden… Het Zwarte Woud is voor bijna elke soort vakantie geschikt. Wil je jouw vakantie doorbrengen omringd door natuur? Of liever een actieve fiets en wandelvakantie? Of wil je juist met je kinderen naar het pretpark? Al deze dingen zijn terug te vinden in domgeving van het Zwarte Woud 

Cultureel en actief in Duitsland

Bodensee is ook een erg populaire vakantieplek om met de camper in Duitsland te ontdekken. Het meer grenst naast Duitsland ook aan Zwitserland en Oostenrijk, dit is dus een ideale bestemming voor een doorreis of roadtripZo verken je niet alleen met de camper Duitsland, maar ook bijvoorbeeld het vorstendom Liechtenstein.  

Wandelen en fietsen zijn de populairste bezigheden rondom de BodenseeOp zoek naar nog iets actiever? Watersport worden in deze omgeving ook erg veel uitgeoefendNaast actief is er cultureel ook veel te doen. Rondom Bodensee zijn er genoeg kloosters en kastelen te bezoeken. Zo is het eiland Reichenau een echte aanrader. Reichenau is een kloostereiland in het meer, opgericht in het jaar 724. Het eiland is sinds 2000 toegevoegd aan de UNESCO-werelderfgoedlijst.  

Met de camper naar het noorden van Duitsland! 

Ben je meer op een strandvakantie uit? Dan kun je het beste met de camper Duitsland in het noorden verkennen. Er zijn veel routes voor campers in Duitsland rondom de Oostzee. Een welbekende hotspot is het eiland Rügen. Het eiland zit met een weg verbonden aan het vasteland en is per camper makkelijk te bereiken. Rügen is een van de mooiste Duitse eilanden. Je kunt er genieten van de rijke geschiedenis en witte kliffen aan de kust.  

Om met de camper Duitsland te verkennen richting Rügen, passeer je eerst de Hanzestad StralsundDeze welvarende, historische stad is echt de moeite om een stop te maken. De binnenstad tref je veel gekleurde karakteristieke panden aan die de binnenstad erg sfeervol maken. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze camperroutes Duitsland die we voor je samengesteld hebben.

Camper Duitsland huren? 

Bij ons kun je verschillende compacte campers occasions huren waarmee je Duitsland kan verkennen. Of het nu de prachtige natuur van Duitsland is of de vele mooie steden met de camper is alles goed bereikbaar. Wat kost een camper huren? Neem contact met ons op.

Welke camper past bij jou?