Tips voor vakantie in mei

Naast een lijstje met topbestemmingen voor jouw campervakantie in mei, dat je ook op de website kan vinden, lees je in deze blog tips voor vakantie in mei, met o.a. warme bestemmingen en handige ideeën voor vakantie in mei voor jong en oud.

Korting op de huurprijs in mei

Met wie ga je deze mooie reis maken? Reis je met je partner, gezin, vrienden of hond? Voor alle reisgezelschappen hebben we campers met meer dan 10 verschillende indelingen. Alle campers hebben een eigen keuken, douche en toilet. Ook een luifel en fietsenrek zijn bij iedere camper aanwezig. Lees onze blog, doe inspiratie op voor jouw camperreis en bekijk ons aanbod met hoge kortingen in mei.

Uitgezocht door de ANWB

6 warme kampeerbestemmingen in mei

Kamperen met 20 à 25 graden in Europa

Een nieuw kampeerseizoen staat voor de deur! Kun je ook niet wachten tot de zomer? Op deze bestemmingen wandel je in mei bij 20 à 25 graden gewoon in korte broek de camper uit.

Kamperen in het voorseizoen met kinderen: 18 tips

Kamperen in het voorseizoen kan prima!

Ben jij een mooi weer kampeerder? En ga jij daarom alleen in de zomervakantie kamperen? Kamperen in het voorseizoen kan prima. Ook met kinderen. Helemaal in een camper. Suzanne kampeert al jaren in het voorseizoen met haar kinderen en deelt haar 18 tips en ervaringen op de travelblog Kidseropuit.nl.

Kidseropuit.nl

Koken in de camper

Het boek Kampeerkoken van topkok Julius Jaspers

Meer dan 50 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper.

Juist als je op vakantie bent, weg met de camper, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? Julius Jaspers laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je niet veel nodig hebt om de lekkerste gerechten te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Vermeld bij je aanvraag MEIVOORDEEL, dan ontvang je boven op de korting op de huur ook nog het mooie kookboek Kampeerkoken van topkok Julius Jaspers!

Camper huren

Fietstochten tijdens je campertrip in Duitsland

Door camperstop.nl

Veel camperaars houden van een fijne wandel- of fietstocht tijdens de camperreis. Helemaal in mei als alles in bloei staat. Diverse mooie wandelroutes in Duitsland heeft Camperstop.nl al eerder uitgelicht. Duitsland is een schitterend land om de fiets te verkennen! Het is echter zo’n groot land met ook regio’s die dermate heuvelachtig zijn waar het (eerlijk is eerlijk) niet voor iedereen even geschikt is om op de fiets te springen, dat het soms ook moeilijk kan zijn om te beslissen welke route nu echt de moeite waard is. Daarom hebben ze drie verschillende soorten fietsroutes voor je op een rijtje gezet!

Camperstop.nl

Campings en camperplaatsen

Zoveel mogelijkheden om te overnachten met een camper!

Het leuke van het reizen met een camper is dat je kan variëren in plekken om te overnachten. Zo heb je, buiten de diversiteit aan campings, mooie en/of handig gelegen camperplaatsen.

Camperplaatsen liggen vaak op praktische locaties; vlakbij een dorp of stad, het strand of langs een rivier. Je kan dus zelf afwegen op wat voor plaats je wil verblijven. Mocht de plek niet bevallen, kan je altijd doorrijden om een nieuwe overnachtingsplaats te vinden.

Hoe vind je al deze verschillende locaties? Om verblijfplaatsen te vinden is het handig om bijvoorbeeld de app CamperContact op je telefoon te zetten, zodat het zoeken naar campings, camperplaatsen en servicepunten makkelijk is. Sowieso is het slim om de website van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) eens te bekijken voor nog meer camper tips.

NKC

Mei 2023

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week