Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Tips voor vakantie in mei

Naast een lijstje met topbestemmingen voor jouw campervakantie in mei en de blog met redenen voor een camperreis in de meivakantie, die je ook op de website kan vinden, lees je in deze blog tips voor vakantie in mei, met o.a. warme bestemmingen en handige ideeën voor vakantie in mei voor jong en oud.

Korting op de huurprijs in mei

Met wie ga je deze mooie reis maken? Reis je alleen, met je partner, gezin, vrienden of hond? Voor alle reisgezelschappen hebben we campers met meer dan 10 verschillende indelingen. Alle campers hebben een eigen keuken, douche en toilet. Ook een luifel en fietsenrek krijg je bij iedere camper erbij.

Lees deze blog, doe inspiratie op voor jouw camperreis bekijk onze aanbiedingen voor camperhuur in mei.

6 warme kampeerbestemmingen in mei|uitgezocht door de ANWB

Een nieuw kampeerseizoen staat voor de deur! Kun je ook niet wachten tot het weer lekker warm is? Reis naar deze bestemmingen en je zit in mei bij 20 à 25 graden gewoon in je korte broek voor de camper.

6 warme kampeerbestemmingen

Kamperen in het voorseizoen kan prima!

Ben jij een mooi weer kampeerder? En ga jij daarom alleen in de zomervakantie kamperen? Kamperen in het voorseizoen kan ook prima! Zeker met kinderen. En helemaal in een camper. Suzanne kampeert al jaren in het voorseizoen met haar kinderen en deelt haar 18 tips en ervaringen op de travelblog Kidseropuit.nl: Kamperen in het voorseizoen met kinderen: 18 tips.

Kidseropuit.nl

Koken in de camper: meer dan 50 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper

Juist als je op vakantie bent, weg met de camper, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte ruimte en middelen? “Kampeerkoken” van topkok Julius Jaspers is letterlijk een heerlijk boek van topkok Julius Jaspers. Deze bekende TV-kok laat zien dat het niet veel tijd hoef te kosten en dat je weinig nodig hebt om de lekkerste gerechten in je camper te maken. Van makkelijke salades en soepen tot een smaakvolle lunch en overheerlijke maaltijden!

Vermeld bij je aanvraag MEIVOORDEEL, dan ontvang je boven op de korting op de huur ook nog het mooie kookboek Kampeerkoken van topkok Julius Jaspers!

Camper huren

Fietstochten tijdens je campertrip in Duitsland

Veel camperaars houden van een fijne wandel- of fietstocht tijdens hun camperreis. Helemaal in mei, als alles in bloei staat. Camperstop.nl heeft diverse mooie wandelroutes in Duitsland uitgelicht. Duitsland is natuurlijk ook een schitterend land om met de fiets te verkennen! Daarom hebben ze drie verschillende soorten fietsroutes voor je op een rijtje gezet.

Camperstop.nl

Campings en camperplaatsen | Zoveel mogelijkheden om te overnachten met een camper!

Het leuke van het reizen met een camper is dat je kan variëren in plekken om te overnachten. Zo heb je, buiten de diversiteit aan campings, mooie en/of handig gelegen camperplaatsen.

Camperplaatsen liggen vaak op praktische locaties; vlakbij een dorp of stad, het strand of langs een rivier. Je hoeft of kunt niet altijd reserveren en kan dus zelf afwegen op wat voor plaats je wil verblijven. Mocht de plek niet bevallen, kan je altijd doorrijden om een nieuwe camperplaats te vinden.

Hoe vind je al deze verschillende locaties? Om camperplaatsen en campings te vinden is het handig om bijvoorbeeld de app CamperContact op je telefoon te zetten. Ook handig voor onderweg! Het zoeken naar campings, camperplaatsen en servicepunten maakt het met deze app heel makkelijk. Ook is het slim om de website van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) eens te bekijken voor nog meer kampeertips.

NKC

Wil je nog meer inspiratie op doen voor een campervakantie in mei? Kijk dan op onze inspiratiepagina naar de blogs Top 5 bestemmingen in mei en Een camperreis in de meivakantie.

Inspiratiepagina

December 2023

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week