Contact

Top 5 bestemmingen in mei

Een lijstje met topbestemmingen voor jouw campervakantie in mei is een uitdaging om te maken. In Nederland en daarbuiten zijn zoveel mooie plekken. Maar het is gelukt om een top 5 van mooie bestemmingen in mei samen te stellen voor jouw campervakantie. Steden, gebieden, routes, campings en camperplaatsen vind je terug in onderstaande blog met top 5 bestemmingen in mei.

Voordat je plannen gaat maken voor een heerlijke campervakantie, ga je je eerst verdiepen in het type camper dat je wilt huren voor jouw campervakantie. Reis je met je partner, gezin, vrienden of hond? Voor alle reisgezelschappen hebben we een camper. Ook kun je bij ons kiezen uit meer dan 10 verschillende indelingen. En alle campers zijn zelfvoorzienend met eigen keuken, douche en toilet. Bekijk ons aanbod en lees daarna verder om inspiratie op te doen voor jouw camperreis.

1. Zonnig Sevilla

De Spaanse stad Sevilla is een van de steden met de meeste zonuren van heel Europa. Een zeer geschikte bestemming om met de camper naar te reizen in april en mei. Het is een prachtige reisdoel als je de tijd hebt, aangezien het vanuit midden Nederland ongeveer 2300 km rijden is. Wil je hulp bij het uitstippelen van een ideale route? Op camperroutes.nl staan fantastische camperoutes met onder andere een route langs de oostkust van Spanje.

Camperroutes.nl

2. Fietsen in Denemarken

Denemarken hoort natuurlijk thuis in het rijtje van top 5 bestemmingen in mei. De natuur is in mei erg mooi met koolzaadvelden en ook blauwe luchten. De zon laat zich in mei flink zien en het weer is zacht en behaaglijk. Een voordeel is bovendien dat de Denen geen meivakantie hebben, waardoor het wat rustiger is op de toeristische plekken. Denemarken is een fietsvriendelijk land. Dan komt het natuurlijk goed uit dat je bij ons altijd een camper huurt inclusief fietsenrek. Wil je nog meer weten over jouw campervakantie in Denemarken? Kijk dan op visitdenmark.nl of bij de blogs over Scandinavië en Denemarken op onze inspiratiepagina.

Inspiratie

3 Glamping Château la Forêt

Op deze camping met een negentiende-eeuws kasteel beleef je een vorstelijke vakantie. Camping Château la Forêt heeft alles wat er nodig is voor een perfecte vakantie: twee zwembaden, waarvan één overdekt, drie natuurmeertjes om te vissen of te wandelen, oceaanstranden op slechts 20 minuten afstand en een authentieke en rustgevende sfeer. Honden zijn ook welkom! De kampeerplaatsen met een afmeting van 150 m2 of meer zijn ideaal voor een camper. Bovendien is elke kampeerplaats, buiten water en elektriciteit, voorzien van afvoer van vuilwater, tuinmeubels, BBQ en een wifiverbinding. Dat is pas glamping!

Camping Château la Forêt

4 Rondreis Ierland

Bij Ierland denk je al vaak aan regen. Maar in mei en juni valt de minste neerslag en is de temperatuur ongeveer 18 graden. Ongerepte natuur, Ierse muziek, ruimte en cultuur. Dat is Ierland! Het land heeft schitterende natuur, met kristalheldere beekjes en woeste kusten, die samen met de eeuwenoude Ierse muziek en cultuur een rondreis in een camper tot een indrukwekkende ervaring maken. De NKC heeft een mooie route uitgestippeld.

Rondreis Ierland

5 Camperroute door Zeeland

Zeeland is geweldig om met de camper te bezoeken, het hele jaar door. Navigeer over de Zeeuwse eilanden. Loop het strand op wanneer je maar wilt. Je krijgt nooit genoeg van de vergezichten over zee. En de heerlijke zilte zeelucht. Je vindt hier zoveel mooie plekken om de dag door te brengen. Bijvoorbeeld in één van de pittoreske steden of in het Zeeuwse achterland, tussen de fruitbomen. Laat je inspireren door de camperroute in Zeeland op onze site!

Camperroute Zeeland

Januari 2023