Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Ben jij op zoek naar een kleine en compacte camper? Wij bieden verschillende huurcampers aan die geschikt zijn voor 2 personen. Deze kleine campers zijn voorzien van de luxe die je nodig hebt waardoor jij niks hoeft te missen. Je hebt de keuze uit compacte campers met enkele bedden, een Frans bed en een dwars bed. Deze campers zijn zeer geschikt om een fantastische camperreis te maken. Met een camper kun je zelf kiezen wanneer je komt en vertrekt en waar je heen gaat. Zo kun je een stedentrip maken of actief bezig zijn in de bergen.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Camper huren

Wil jij graag een camper huren? Wij hebben een divers assortiment aan campers. Van kleine campers voor 2 personen tot grote familie campers voor 6 personen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een camper die bij jou past. Je kunt vrijblijvend een informatieaanvraag doen of contact met ons opnemen voor persoonlijke begeleiding. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom, hier kun je de campers bekijken en de informatie krijgen die jij nodig hebt.

Huurtarieven

Onze campers zijn al te huren vanaf 600 euro per week. Deze prijs is afhankelijk van de camper die je huurt en de periode van de huur. In het hoogseizoen is de minimale huur 2 weken. Al onze huurcampers beschikken over een volledige inventaris, fietsendrager en nog meer handige voorzieningen. De borg, eigen risico en uitgifte en inname van kosten zijn nog niet meegenomen in de prijs. Wel zijn de eerste 1.750 km vrij, daarna betaal je 0,20 euro per kilometer.

Praktische extra`s

Naast onze standaard voorzieningen die in onze campers te vinden zijn heb je de mogelijkheid om je camper uit te breiden. Zo kun je de camper uitbreiden met bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen en een navigatiesysteem. Ook kun je nog kiezen uit verschillende comfortpakketten, linnenpakketten en keukenpakketten.