Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Avontuurlijke vakantie in een camper

Heb je ooit gedacht aan een avontuurlijke vakantie met de camper? Niet de hele dag aan het strand hangen of rond de camper verblijven, maar juist erop uit! Een camper is in alle gevallen ideaal, zo heb je de luxe en comfort die je gewend bent. Je kunt genieten van een prachtige vakantie in de bergen waar er van alles te beleven is. In de zomer kun je er heerlijk wandelen, fietsen en van nog vele andere outdoor activiteiten genieten. Naast deze camperreizen in de bergen is een camper ook zeer geschikt voor een avontuurlijke wielervakantie. Al onze huurcampers zijn voorzien van een fietsendrager en bieden je het comfort om heerlijk terug te komen na een zware fietstocht.

Waar naartoe met een camper?

Het voordeel van een vakantie met een camper is de eindeloze vrijheid. Tijdens een avontuurlijke vakantie in een camper kun je naar de landen waar jij heen wilt. Misschien heb je zelfs wel iets teveel vrijheid, want wat zijn nou de mooiste locaties? Wij zetten alvast een aantal bestemmingen voor je op een rijtje: 

Campervakantie in de bergen

Een avontuurlijke bergvakantie! Heerlijk wandelen en fietsen terwijl je geniet van het mooie uitzicht. Wil je iets extremer? Ga dan raften of canyoningen in de riviertjes of ga kanoën in een prachtig meer. Voor zo’n actieve campervakantie is Scandinavië ideaal. Je kunt daar genieten van adembenemende uitzichten en prachtige fjorden. Ga je liever wat zuidelijker? Bekijk dan onze inspiratiepagina over Italië! In Italië zijn op veel plekken actieve outdoor activiteiten. Na zo’n activiteit kun je genieten in een van de vele kleine dorpjes met knusse marktjes.

Avontuurlijke camper vakantie

Sportieve campervakantie

Voor sommige is vakantie de tijd om helemaal te rust te komen, daartegenover zijn er ook mensen die tijdens hun vakantie dingen willen zien en activiteiten willen ondernemen. Een voorbeeld van een activiteit die jij tijdens je vakantie kunt doen is suppen. Suppen heeft de laatste jaren in populariteit gewonnen, staand op een plank met een peddel over een meer of rivier roeien. Je kunt op vrijwel ieder meer of rivier suppen, of je nu naar Kroatië of Frankrijk gaat. Daarnaast kun je suppen helemaal aanpassen op jouw niveau. Heb je al ervaring met suppen dan kun je zelf een hogere snelheid aannemen, ideaal dus tijdens jouw avontuurlijke vakantie in een camper. Maar pas op dat je niet van het bord afvalt want dan moet je zwemmen, een activiteit die ook uitstekend past tijdens jouw avontuurlijke campervakantie.

Fietsvakantie met een camper

Ga je liever veel wielrennen? Een camper huren is dan top! Al onze huurcampers zijn voorzien van een fietsdrager en genoeg ruimte voor al jouw spullen. Met een camper kun je komen en gaan wanneer jij wilt. Dit biedt de vrijheid om door te trekken naar nieuwe plekken en uitdagende fietsroutes te ontdekken. Het is natuurlijk vakantie, dus ook wanneer je rustig wilt fietsen tijdens je vakantie is een camper een oplossing. In Europa zijn er tal van mooie locaties om te fietsen. Fietsen langs de Atlantische kust in Frankrijk, langs de Rijn in Duitsland of misschien ben je opzoek naar extra avontuur en fiets je door het ruige Noorwegen. En voor de mensen die liever dichter bij huis blijven is er veel te ontdekken met de fiets in Nederland of België. Wil je een dagje rust tijdens je fietsvakantie? Geen probleem, de campers bieden veel comfort om weer helemaal tot rust te komen.

Avontuurlijke fietsvakantie

Winterkamperen in Nederland

Ook als je graag op een avontuurlijke campervakantie gaat is Nederland een hele mooie bestemming. In alle seizoenen is er in Nederland veel te beleven, ook in de winter! Denk bijvoorbeeld aan de kerstmarkten in de buurt van de Nederlandse grens of denk aan het mooie Limburgse heuvellandschap in de winter. Steeds meer vakantiegangers halen de kampeerspullen ook in de winter van zolder. Helaas zijn niet alle campings in de winter geopend, maar dat is geen reden om niet te gaan winterkamperen. In de winter is het vaak rustiger op kampeerplaatsen, daarnaast ligt het tarief in de winter ook lager. Geen reden om niet te gaan dus.

Winterkamper in Nederland

Wat kost een vakantie met een camper?

Velen zien vakantie als een periode waarin ze erg graag op reis willen. Maar het is natuurlijk ook belangrijk wat een avontuurlijke vakantie met een camper kost. Op onze huurtarieven pagina vind je de huurtarieven. Neem ook een kijkje bij onze aanbiedingen, hier vind je aanbiedingen in bepaalde seizoenen maar ook last-minute aanbiedingen.

Inspiratie voor camperreizen

Wil je een rustdagje en een grote stad bezoeken of relaxen aan het water? Dat kan natuurlijk ook. Inspiratie voor mooie steden en stranden vind je op onze bestemmingen pagina. Lees ook de reisverhalen van anderen voor nog meer tips en ideeën.