Contact

Avontuurlijke vakantie in een camper

Een avontuurlijke vakantie! Een camper is ideaal, je hebt de luxe en comfort die je gewend bent. Zo kun je genieten van een prachtige vakantie in de bergen waar er van alles te beleven is. In de zomer kun je er heerlijk wandelen, fietsen en van nog vele andere outdoor activiteiten genieten. Je kunt ook een avontuurlijke campervakantie maken in de winter! Na een dagje skiën kun je heerlijk neerploffen in je vertrouwde, warme bank. Naast deze camperreizen in de bergen is een camper ook zeer geschikt voor een avontuurlijke wielervakantie. Al onze huurcampers zijn voorzien van een fietsendrager en bieden je het comfort om heerlijk terug te komen na een zware fietstocht.

Bergen

Een avontuurlijke bergvakantie! Heerlijk wandelen en fietsen terwijl je geniet van het mooie uitzicht. Wil je wat extremer? Ga dan raften of canyoningen in de riviertjes en ga kanoën in een prachtig meer. Voor zo’n actieve campervakantie is Scandinavië ideaal. Je kunt daar genieten van adembenemende uitzichten en prachtige fjorden. Ga je liever wat zuidelijker? Bekijk dan onze inspiratiepagina over Italië! In Italië zijn op veel plekken actieve outdoor activiteiten. Na zo’n activiteit kun je genieten in een van de vele kleine dorpjes met knusse marktjes.

Wielervakantie

Ga je liever veel wielrennen? Een camper huren is dan top! Al onze huurcampers zijn voorzien van een fietsdrager en genoeg ruimte voor al jouw spullen. Met een camper kun je komen en gaan wanneer jij wilt. Dit biedt de vrijheid om door te trekken naar nieuwe plekken en uitdagende fietsroutes te ontdekken. Wil je een dagje rust? Geen probleem, de campers bieden veel comfort.

Winter

In de winter kun je ook een sportieve en avontuurlijke camperreis maken. Je kunt gaan skiën en snowboarden in de Alpen, wandelen in Scandinavië en schaatsen in eigen land. Een camper biedt dan alle comfort die jij nodig hebt. Daarnaast kun je rondatrekken door verschillende plaatsen en genieten van verschillende uitzichten.

Inspiratie

Wil je een rustdagje en een grote stad bezoeken of relaxen aan het water? Dat kan natuurlijk ook. Inspiratie voor mooie steden en stranden vind je op onze bestemmingen pagina. Lees ook de reisverhalen van anderen voor nog meer tips en ideeën.