Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Online boeken bij McRent Amsterdam Schiphol

Camperhuren.nl is nu óók McRent Amsterdam Schiphol. Je kunt zelf online alles regelen. Bekijk de beschikbaarheid, vraag een vrijblijvende offerte aan of boek direct.

Zoek en boek huurcamper Bekijk onze huurtarieven
  • Meer dan 35 nieuwe campers
  • Zeer compleet uitgerust
  • Persoonlijke begeleiding
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,2

Wil jij een camperreis maken en alle luxe ervaren die je gewend bent? Huur dan een camper met extra veel comfort en extra`s van Camperhuren.nl! Onze extra comfortabele campers zijn geschikt voor verschillende groepen. Je kan kiezen uit een grote familie camper met stapelbed of een volledige inventaris, fietsendrager en cruise control. De huurcampers beschikken dus over alle luxe en comfort die nodig is. Wil je toch nog wat handige extra`s? Je kan al onze huurcampers uitbreiden met praktische voorzieningen en comfortpakketten.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 88 per dag
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 102 per dag
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 104 per dag
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 115 per dag
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 111 per dag
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 126 per dag

Camper huren

Wil jij een van deze comfortabele en luxe campers huren? Je kunt deze campers al huren vanaf 600 euro per week. Deze campers beschikken over luxe voorzieningen en veel comfort. Daarnaast zijn ze allemaal uit te breiden met praktische extra`s zoals een tuintafel en verschillende comfortpakketten. Wij geven jou persoonlijk advies bij het uitzoeken van een camper. Ook zijn wij tijdens jouw camperreis 24/7 beschikbaar voor vragen en problemen. Neem contact met ons op of doe een informatieaanvraag voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Camper kopen

Wil je liever een camper kopen? Bekijk dan snel onze koopcampers. Wij bieden verschillende Sunlight en Dethleffs campers aan. Naast deze koopcampers heb je de mogelijkheid om een van onze huurcampers tegen een gunste prijs te kopen. Hierdoor heeft u keuze uit een divers assortiment nette campers. Al onze campers zijn goed onderhouden en voorzien van alle onderhoudsbeurten. Interesse? Neem snel contact met ons op!

Inspiratie

Ga je uitrusten aan een prachtig strand? Fietsen door de hoge bergen? Of leer je liever nieuwe culturen kennen in een grote stad? Met een camper heb je verschillende mogelijkheden om jouw campervakantie zo te plannen hoe jij wilt. Je hebt de vrijheid om te komen en te gaan wanneer jij wilt. Wij hebben voor jou leuke ideeën en tips samengesteld! Bekijk ook onze bestemmingen voor nog meer leuke reis ideeën en activiteiten. Lees je liever verhalen van anderen? Bekijk dan de pagina reisverhalen en lees hun ervaring over het reizen met een camper van Camperhuren.nl.