Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Wil jij een camperreis maken en alle luxe ervaren die je gewend bent? Huur dan een camper met extra veel comfort en extra`s van Camperhuren.nl! Onze extra comfortabele campers zijn geschikt voor verschillende groepen. Je kan kiezen uit een grote familie camper met stapelbed of een camper voor 2 personen met enkele bedden. Al deze campers zijn voorzien van onder andere een volledige inventaris, fietsendrager en cruise control. De huurcampers beschikken dus over alle luxe en comfort die nodig is. Wil je toch nog wat handige extra`s? Je kan al onze huurcampers uitbreiden met praktische voorzieningen en comfortpakketten.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Camper huren

Wil jij een van deze comfortabele en luxe campers huren? Je kunt deze campers al huren vanaf 600 euro per week. Deze campers beschikken over luxe voorzieningen en veel comfort. Daarnaast zijn ze allemaal uit te breiden met praktische extra`s zoals een tuintafel en verschillende comfortpakketten. Wij geven jou persoonlijk advies bij het uitzoeken van een camper. Ook zijn wij tijdens jouw camperreis 24/7 beschikbaar voor vragen en problemen. Neem contact met ons op of doe een informatieaanvraag voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Camper kopen

Wil je liever een camper kopen? Bekijk dan snel onze koopcampers. Wij bieden verschillende Sunlight en Dethleffs campers aan. Naast deze koopcampers heb je de mogelijkheid om een van onze huurcampers tegen een gunste prijs te kopen. Hierdoor heeft u keuze uit een divers assortiment nette campers. Al onze campers zijn goed onderhouden en voorzien van alle onderhoudsbeurten. Interesse? Neem snel contact met ons op!

Inspiratie

Ga je uitrusten aan een prachtig strand? Fietsen door de hoge bergen? Of leer je liever nieuwe culturen kennen in een grote stad? Met een camper heb je verschillende mogelijkheden om jouw campervakantie zo te plannen hoe jij wilt. Je hebt de vrijheid om te komen en te gaan wanneer jij wilt. Wij hebben voor jou leuke ideeën en tips samengesteld! Bekijk ook onze bestemmingen voor nog meer leuke reis ideeën en activiteiten. Lees je liever verhalen van anderen? Bekijk dan de pagina reisverhalen en lees hun ervaring over het reizen met een camper van Camperhuren.nl.