Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camper te huur

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Wij van Camperhuren.nl hebben verschillende campers te huur voor aantrekkelijk prijzen en met een uitgebreide service. In totaal verhuren wij meer dan 45 luxe campers, voorzien van alle gemakken voor een perfecte camperreis. Ga met een gerust hart op vakantie en geniet van het comfort van een camper. Dankzij onze service staan we altijd voor je klaar en kun je zonder omkijken eenvoudig een camper huren voor een bepaalde periode. Onze huurcampers zijn stuk voor stuk comfortabel, goed onderhouden en verzorgd. Daarnaast bieden wij je alle gemakken met onze extra voorzieningen, juiste begeleiding en persoonlijk advies. Zie hieronder welke camper aansluit bij jouw wensen en budget.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Onbezorgd genieten

Met een camper van Camperhuren.nl kun je onbezorgd genieten. Maak een keuze uit een van de categorieën en zie per categorie de mogelijkheden. Deze verschillen voornamelijk qua indeling. Kies je voor een camper met een Frans bed, een dwars bed, enkele bedden of juist een Queen bed. Per voertuig kan de indeling verschillen, evenals de prijs. De huurtarieven verschillen per campertype en per periode (laag-, midden- en hoogseizoen). Eenmalige bijkomende kosten zijn onze uitgifte- en innamekosten (hangt af van type camper). Daarom hebben we hieronder een overzicht van de huurprijzen van een camper bij Camperhuren.nl in 2019:

[table “3” not found /]

Middenseizoen - 21 apr t/m 6 jul & 1 sep t/m 31 okt

Minimale huurperiode4 dagen
Compact Plus€ 112,-
Family Standard€ 134,-
Family Plus€ 137,-
Family Luxury€ 152,-
Comfort Standard€ 131,-
Comfort Luxury€ 166,-

[table “4” not found /]

Overige kosten

Uitgifte- en innamekosten€145,-
Borg€1.000,-
Eigen risico per schade gebeurtenis€1.000,-

In onderstaande video vertellen we meer over het gebruik van en het rijden met een huurcamper:

 

Waar gaat de camperreis naar toe?

Veel van onze huurders komen bij ons om met een camper op reis te gaan. Nieuwsgierig als we zijn vragen we hen waar de reis naar toe gaat. De antwoorden hierop variëren enorm, maar daardoor ontdekken we steeds meer aantrekkelijk plaatsen. Deze plaatsen delen wij graag met onze klanten. Op onze inspiratiepagina hebben we nieuws en tips geplaatst, reisverhalen van onze klanten, maar ook onze eigen camperreizen. Wellicht dat deze inspiratie kan helpen bij het organiseren van jullie campervakantie. Van een avontuurlijke vakantie, tot een zon- en zeevakantie en een stedentrip. Maar ook delen wij informatie over vakanties met de camper naar gebieden als Scandinavië, Frankrijk en Italië. Voor iedere reiziger hebben wij een camper te huur. Waar gaat jullie camperreis uiteindelijk naar toe?

Direct een tweedehandse camper kopen

Vaak zien we dat mensen een camper huren om het genot van een camper te ervaren. Ze willen weten hoe het is om met een camper op vakantie te gaan of een reis te maken. Het kopen van een camper is namelijk een behoorlijk investering waar je zeker achter moet staan. Daarnaast moet je ook vaak gebruikmaken van het voertuig, zodat het de investering waard is. Camperhuren.nl zorgt voor kwalitatieve en goed onderhouden campers. Een aantal van deze tweedehands campers worden te koop aangeboden. Het gaat om luxe Sunlight en Dethleffs campers die eerder al verhuurd zijn, maar nog steeds hun waarde hebben. Daarnaast zijn ze goedkoper dan een nieuwe camper. Bekijk onze koopcampers direct online en zie wat wij jou te bieden hebben.

 

Om je voor te bereiden op het kopen van een camper hebben we een stappenplan uitgewerkt. Hierin nemen we je mee van begin tot eind en wat er komt kijken bij de koop van een camper. Heb je hier vragen over of wil je graag op een of andere manier contact met ons opnemen hierover? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.