Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camperplek Giethoorn

Wil je de prachtige waterwegen en charmante huizen van Giethoorn ontdekken? Huur dan een camperplek in Giethoorn en een camper van Camperhuren.nl! Met een camperplek Giethoorn kan je écht van het camperleven genieten, ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt! Je kan genieten van de rustige omgeving en de lokale cultuur verkennen: maak een boottochtje op de grachten, bezoek het museum en ga op foto in de traditionele klederdracht. Dus huur snel een camper en geniet van je verblijf op je camperplek in Giethoorn!

Vind jouw ideale camper voor Giethoorn!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Kun je met de camper aan het water staan?

Een camperplek aan het water is zeker mogelijk! In Giethoorn zijn er verschillende camperplekken die direct aan het water liggen. Met een camperplek Giethoorn aan het water kan je genieten van de prachtige waterwegen en grachten van Giethoorn, en er zijn verschillende camperplaatsen in en rondom het dorp waar je jouw camper kunt parkeren bij de waterrijke omgeving. Dus het is zeker mogelijk om een camperplek in Giethoorn aan het water te hebben. Zo kan je vanaf deze camperplaats Giethoorn gemakkelijk de pittoreske waterwegen van Giethoorn verkennen en genieten van de unieke sfeer van het dorp!

Voorzieningen en kosten camperplek Giethoorn

Een camperplek:

  • heeft verharde plekken voor 5 of meer campers
  • is vaak afgesloten door middel van een slagboom of hek
  • ligt dichtbij het openbaar vervoer, pont of veer
  • biedt meestal faciliteiten voor het vullen van de watertank of het lozen van water
  • heeft vaak een voorziening voor de lozing van het chemisch toilet

De betaling van een camperplaats in Giethoorn kan via een aanwezige beheerder lopen. Anders staat aangegeven bij de camperplek Giethoorn of op de website hoe de betaling moet worden gedaan. Tarieven van een camperplek in Giethoorn variëren tussen de 7,50 en 20 euro per nacht, maar kunnen ook gratis zijn. Eventueel wordt voor het gebruik van stroom een bedrag in rekening gebracht.

Camperplekken in Giethoorn zijn niet altijd te reserveren. Op tijd aanwezig zijn, is dus verstandig.

Bekijk ook andere camperplekken in Nederland!

Naar camperplek Giethoorn met gezin en huisdier

Met de familiecampers van Camperhuren.nl kan je altijd met het hele gezin op naar een camperplek Giethoorn. De campers zijn geschikt voor jong tot oud: voor baby’s, peuters én kleuters tot volwassenen en ouderen. De campers zijn veilig en geschikt voor elk doelgroep. Wie wil dat nou niet! Je beleeft de vrijheid, luxe en comfort terwijl je ook lekker buiten kan zijn. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en hebben de ruimte om te spelen op de camperplek in Giethoorn.

Of je nu als stel, met vrienden of met familie op pad wilt, voor elk gezelschap hebben wij de juiste camper. Bekijk hier welke campers wij verhuren. Ook kan jouw huisdier ook mee met de campervakantie met het gezin! Een camper huren met hond kan gerust en andere huisdieren zijn zeker welkom in onze campers, want samen met een huisdier op je camperplek Giethoorn is tenslotte enorm gezellig! Ook hoef je geen oppas te regelen voor het huisdier waarmee je tijd én geld bespaard. Win-win! Laat je inspireren door onze ervaringen én het ruime aanbod.

Nog vragen?

Heb je vragen over welke camper je nu het beste kan kiezen voor je camperplek Giethoorn? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen staan onze medewerkers klaar om jou het beste advies te geven, zodat jouw camperplek Giethoorn niet meer mis kan gaan. Als je onderweg met problemen kampt helpen wij je zo goed mogelijk. Hierdoor beleef je een zo zorgeloos mogelijk camperverblijf!

Kies voor een camperplek in Giethoorn en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van reizen met een camper. Bij Camperhuren.nl hebben we de perfecte camper voor jouw camperreis. Huur nu en ontdek de charmes van Giethoorn!

Neem contact op