Contact

Campervakantie met gezin

Wil je graag op campervakantie met je gezin? Dan ben je bij Camperhuren.nl aan het juiste adres. Camperhuren.nl verhuurt verschillende soorten campers die perfect geschikt zijn voor jou en je gezin. Altijd al gedroomd van een rondreis door Europa samen met je gezin? Dan is dit nu je kans. Tijdens de rondreis geniet je van heerlijke luxe en comfort. Onze campermodellen beschikken over een wc én douche. Hierdoor ben je tijdens je campervakantie met gezin erg flexibel. Zijn de kids het even beu? Dan kun je gemakkelijk een tussenstop maken om bij te komen. Geen stress om een geschikt hotel te vinden, gewoon lekker vertrouwd bij elkaar.

Tijdens een campervakantie met je gezin kun je overal stoppen en slapen waar je maar wilt. Heb je een bepaalde plek na een paar dagen al gezien? Dan rijd je gewoon door naar je nieuwe stop. Met zoveel gezelschap in één vervoersmiddel kan je campervakantie met gezin niet meer mis!

Alle huurcampers bekijken

Een familiecamper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Er zijn diverse campers die perfect zijn voor een campervakantie met je gezin. Wij van Camperhuren.nl verhuren verschillende soorten campers. Of je gezin nu uit 3 personen bestaat óf 6 personen, bij Camperhuren.nl kan het allemaal. Voor grote gezinnen is de familiecamper ideaal. Deze camper beschikt over een tweepersoons bed, een stapelbed en een tweepersoons ombouw bed. Genoeg ruimte dus om samen met elkaar te genieten.

Alle campers bekijken

Tientallen verschillende vakantie reizen voor jou en je gezin

Wanneer je er eenmaal voor gekozen hebt om een campervakantie te maken met je gezin zijn er tientallen verschillende reizen die je kunt maken. Wij snappen dat ook deze keuze moeilijk kan zijn vanwege het grote aanbod. We hebben daarom speciaal voor jouw een aantal verschillende blogs over camperreizen met. Of je nu naar het koude Noorwegen wilt, het warme Spanje of gewoon lekker in Nederland wilt blijven. Het kan allemaal. Neem als voorbeeld een campervakantie met je gezin door Kroatië. Kroatië is een erg mooi land met veel verschillende soorten natuur. De prachtige watervallen van de de Plitvice Lakes National Park worden hét National Park van Kroatië genoemd.

Wat ook een leuke plek is om samen met je gezin tijdens je camperreis heen te gaan, is het Nationaal park Mljet. Het speciale aan dit natuurpark is, is dat het op een eiland ligt. Je zult hier daarom ook dan met de boot heen moeten. Eenmaal op het eiland aangekomen zijn er diverse activiteiten te beleven. Op het gehele eiland zijn er prachtige wandelroutes uitgestippeld.

Natuurlijk zijn er ook heerlijke strandvakanties te beleven in Kroatië. Samen met je gezin genieten aan het strand van de kust van Rabac. Een plekje waar je kinderen zich niet zullen vervelen. Er worden namelijk verschillende watersporten uitgevoerd aan deze kust. Een andere leuke activiteit die je op vele plekken in Kroatië kunt doen, is snorkelen. Kroatië beschikt over prachtige heldere wateren waar je uren van kunt genieten en je ogen uitkijkt! Er zijn nog veel meer andere mogelijkheden. Op onze site vind je een blog met daarin een aantal tips voor het boeken van camperreizen.

Nog vragen?

Heb je vragen over welke camper je nu het beste kan kiezen voor je campervakantie met gezin? Dan kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen staan onze medewerkers klaar om jou het beste advies te geven, zodat jouw campervakantie met gezin niet meer mis kan gaan.

Contact

Welke camper past bij jou?