Contact

Campervakantie met gezin

Ga op een campervakantie met gezin om samen onvergetelijke avonturen te beleven. Wij bieden jonge tweedehands campers aan waardoor je met een gerust hart op weg kan gaan. Het is een lang gekoesterde droom van vele gezinnen: samen op avontuur door Europa. En dat met een camper om ultieme vrijheid te ervaren. Ga en sta waar je wilt en behoud tegelijkertijd de nodige luxe en comfort tijdens een campervakantie. Ervaar het flexibele karakter van een camper. En laat je inspireren!

Een familiecamper huren?

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week

Met het gezin op campervakantie

Er zijn diverse campers die perfect zijn voor een campervakantie met je gezin. Wij verhuren verschillende soorten jonge tweedehands campers die geschikt zijn voor verschillende gezinssamenstellingen. Of je gezin nu uit 3 of 6 personen is bij ons dan ook beiden geen probleem. Voor grote gezinnen is de familiecamper ideaal. Deze camper beschikt over een tweepersoonsbed, een stapelbed én een tweepersoons ombouwbed. Genoeg ruimte dus om samen met elkaar te genieten!

Tientallen verschillende vakantiereizen voor jou en je gezin

Wanneer je er eenmaal voor gekozen hebt om een campervakantie te maken met je gezin zijn er tientallen verschillende reizen die je kunt maken. Wij snappen dat ook deze keuze moeilijk kan zijn vanwege het grote aanbod. Vaak begint een campervakantie met gezin met een camperreis Europa, waarna verder wordt gekeken naar specifieke landen. Ons advies? Laat je inspireren en bepaal samen met het hele gezin een mooie camperroute. Of dit nu een camperreis Denemarken of camperroutes Nederland zijn hang af van jullie persoonlijke voorkeuren en wensen.

Met het gezin naar Kroatië

Ga tijdens campervakantie met gezin voor een camperreis Kroatië. Dit land kent een prachtig landschap mee veel verschillende soorten natuur. De prachtige watervallen van de de Plitvice Lakes National Park worden hét National Park van Kroatië genoemd. Ook het Nationaal Park Mljet is een prachtige plek om samen met je gezin door te brengen. Het speciale aan dit natuurpark is dat het op een eiland ligt. Daarom zal je de camper ook voor even in moeten ruilen voor de boot. Aangekomen op het eiland? Dan zijn er verschillende activiteiten te beleven. Maak één van de vele uitgestippelde wandelroutes op het eiland.

Natuurlijk zijn er ook heerlijke strandvakanties te beleven in Kroatië. Samen met je gezin genieten aan het strand van de kust van Rabac. Een plekje waar je kinderen zich niet zullen vervelen. Er worden namelijk verschillende watersporten uitgevoerd aan deze kust. Een andere leuke activiteit die je op vele plekken in Kroatië kunt doen, is snorkelen. Kroatië beschikt over prachtige heldere wateren waar je uren van kunt genieten en je ogen uitkijkt! Er zijn nog veel meer andere mogelijkheden. Op onze site vind je een blog met daarin een aantal tips voor het boeken van camperreizen.

 

Nog vragen?

Heb je vragen over welke camper je nu het beste kan kiezen voor je campervakantie met gezin? Dan kun je altijdg contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen staan onze medewerkers klaar om jou het beste advies te geven, zodat jouw campervakantie met gezin niet meer mis kan gaan. Nadat je de campervakantie met gezin van A tot Z uitgestippeld hebt staan wij óók tijdens de reis voor je klaar. Als je onderweg met problemen kampt helpen wij je zo goed mogelijk. Hierdoor beleef je een zo zorgeloos mogelijke campervakantie!

Neem contact op

Welke camper past bij jou?