Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Online boeken bij McRent Amsterdam Schiphol

Camperhuren.nl is nu óók McRent Amsterdam Schiphol. Je kunt zelf online alles regelen. Bekijk de beschikbaarheid, vraag een vrijblijvende offerte aan of boek direct.

Zoek en boek huurcamper Bekijk onze huurtarieven
  • Meer dan 35 nieuwe campers
  • Zeer compleet uitgerust
  • Persoonlijke begeleiding
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,2

Met het hele gezin op pad! Een grote familie camper is ideaal. Genoeg ruimte, vrijheid om te komen en te gaan wanneer je wilt en comfort. Wie wil dat niet! De grote familie campers van Camperhuren.nl bieden deze luxe. Je kunt bij ons een familie camper huren en kopen. De keuze is aan jou. Al onze campers zijn voorzien van een volledige inventaris en luxe voorzieningen. Kortom, voldoende mogelijkheden om een topvakantie te beleven met je hele gezin.

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 102 per dag
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 104 per dag
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 115 per dag
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 126 per dag

Camper huren

Wil jij zo`n grote familie camper huren? Ons aanbod familie campers zijn al te huren vanaf € 600,- per week met luxe voorzieningen inbegrepen. Om je reis nog comfortabeler te maken kun je er ook praktische extra`s en comfortpakketten bij huren. Onze campers zijn makkelijk te besturen en beschikken over cruise control. Voor en tijdens je reis zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en bieden 24/7 service. Heb je interesse? Neem contact met ons op of doe een informatieaanvraag.

Camper kopen

Toch liever een camper kopen? Naast onze huurcampers bieden wij ook campers van de merken Sunlight en Dethleffs te koop aan. Deze campers zijn goed onderhouden en voorzien van alle onderhoudsbeurten. Het is ook mogelijk om tegen een voordelige prijs onze huurcampers te kopen. Al deze campers zijn zeer compleet uitgerust en voorzien van alle luxe en comfort. Meer weten over het kopen van een camper? Lees er hier meer over.

Inspiratie

Ga je op vakantie met de camper? Er zijn talloze leuke bestemmingen en plekken om te bezoeken. Verken de straten van Europese steden! Verken het mooie landschap van Scandinavië! Of blijf lekker in eigen land! Zoveel mogelijkheden maakt het niet makkelijk. Door onze tips en verschillende reisverhalen kun jij nieuwe ideeën opdoen en je droomvakantie plannen.