Aanbiedingen

Dethleffs Pulse aan meer

Op pad met een camper is…

Een camper huren betekent vrijheid, blijheid! Lekker je neus achterna. Vandaag hier, morgen daar, en waar het erg mooi is, blijf je gewoon een paar dagen langer. Voor elk gezelschap heeft Camperhuren.nl de perfecte camper. Compact en basic of ruim en voorzien van allerlei extra’s. Maar altijd een jonge, luxe camper met een hoog comfortgehalte.

Last minute aanbiedingen

Daarnaast profiteer je bij ons van een uitstekende 24/7 service én gunstige prijzen! Mocht je last minute besluiten om er op uit te trekken met een camper, dan loont het zeker om onze aanbiedingen te bekijken. Regelmatig verschijnen er nieuwe aanbiedingen op onze aanbiedingspagina. Het betreft hier altijd de laatste paar campers op korte termijn. Als je op deze pagina géén datums invult en géén slaap- en zitplaatsen, maar onderaan direct op de gele knop ‘Naar de aanbieding‘ klikt, dan krijg je een lijst met beschikbare campers. Bovenaan die lijst staan dan de campers met aanbiedingsprijzen in het rood.

ZOEK & BOEK LAST MINUTE

Gegarandeerd jouw favoriete camper

Wil je zeker zijn van een camper in een bepaalde periode, bekijk dan hier onze verhuur campers en kies jouw favoriet. Zeker als je in schoolvakanties op reis gaat is het raadzaam om ruim van tevoren te boeken. Dan vis je niet achter het net. Je kunt online zelf de beschikbaarheid raadplegen, een vrijblijvende offerte aanvragen of direct boeken.

ZOEK & BOEK MIJN HUURCAMPER

Kom je er niet helemaal uit? Je kunt ook een aanvraag indienen via ons online formulier, mailen naar reservering@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007.