Reserveer nu met voordeel in de meivakantie vanaf 10 nachten

Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Ga jij op vakantie maar wil je je hond niet thuis achterlaten? Dat snappen wij. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je hond mee te nemen. Jouw hond mag op aanvraag mee in Comfort enkele bedden . Hiervoor betaal je een toeslag van 145 euro voor extra schoonmaakkosten. Een hond mee op reis is gezellig en je hoeft thuis niks extra te regelen voor verblijf. Hierdoor kunnen jullie samen genieten van een fantastische camperreis. En als je terugkomt in je camper na een lange dag voelt het net als thuiskomen.

Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Camper huren

Wil jij een camper huren? Wij hebben een ruim assortiment campers die wij verhuren. Onze campers zijn te huur vanaf 650 euro per week. Al onze campers beschikken over cruise control, een fietsendrager en nog meer handige voorzieningen. Naast deze standaardvoorzieningen bieden wij praktische extra`s en comfortpakketten aan voor een zorgeloze camperreis. Zo kun je bijvoorbeeld op reis gaan met een volle koelkast, huurfietsen en een campingset. Nieuwsgierig naar een van onze huurcampers? Neem dan contact met ons op of doe een informatie aanvraag.

Camper kopen

Bevalt een campervakantie zo goed dat je graag een camper wilt kopen? Bij ons kun je Sunlight en Dethleffs campers kopen. Wij hebben een ruim assortiment, van een grote familie camper tot een kleinere camper voor twee personen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een van onze huurcampers tegen een gunstige prijs over te kopen. Alle campers die wij te koop aanbieden zijn voorzien van alle onderhoudsbeurten, luxe en comfort. Vragen of interesse? Bekijk hier hoe het kopen van een camper werkt.

Inspiratie

Heb jij inspiratie nodig voor jouw campervakantie? Wij hebben verschillende bestemmingen en inspiratie voor jouw camperreis. Ga je voor een vakantie in eigen land, aan het strand of in een grote stad? Wij hebben leuke ideeën en tips om een geweldige camperreis samen te stellen. Daarnaast kun je reisverhalen van anderen lezen. Zij geven je tips en originele ideeën over het reizen met een camper. Genoeg inspiratie om van jouw vakantie een droomvakantie te maken.