Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Alle campers per categorie

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Een camper huren en dan met je kinderen op reis. Wie wil dat nou niet! Je beleeft de vrijheid, luxe en comfort terwijl je ook lekker buiten kan zijn. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en hebben de ruimte om te spelen. Een huurcamper biedt jou de mogelijkheid om rond te trekken door meerdere plaatsen. Hierdoor hoef je je nooit te vervelen. In een grote familie camper heb je genoeg ruimte voor een comfortabel verblijf met je kinderen. Zo kun je kiezen voor een grote familie camper met dubbele bedden, of een wat kleinere camper met enkele bedden.

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Camper huren

Wil je een camperreis maken, maar geen camper kopen? Bij Camperhuren.nl kun je ook campers huren! Vanaf € 600,- per week kun jij al een luxe camper huren. Ons assortiment bestaat uit verschillende type campers. Bij al deze campers zijn luxe voorzieningen inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan cruise control en een fietsdager. Voor extra comfort kun je er praktische extra`s zoals fietsen en een tuintafel bij huren.

Camper kopen

Wil je liever een camper kopen? Dat kan ook! Wij bieden Sunlight en Dethleffs campers aan. Deze campers zijn voorzien van luxe en comfort. De tweedehands campers zijn goed verzorgd en optimaal ingericht. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs onze huurcampers te kopen. Er is veel keuze en dat maakt het niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij bij de aankoop van een camper persoonlijke begeleiding.

Inspiratie

Je gaat op campervakantie met je kinderen, het is niet niks. Wij helpen je graag verder met leuke ideeën en tips. Bijvoorbeeld over internet onderweg en kampeertips met kinderen. Wil je een avontuurlijke vakantie? Ga je relaxen op een zon- en zee vakantie? Of ga je rondkijken in verschillende steden? Bekijk al onze bestemmingen voor meer inspirerende ideeën.