Hoe werkt de verhuur van een camper?

Vrijheid en een onbezorgde vakantie beleef je in een camper. Met onze huurcampers wordt jouw grenzeloze zwerftocht een vakantie die je altijd zult onthouden! Daarom is het van belang dat u weet hoe de verhuur van een camper bij Camperhuur.nl werkt.

Campertypen

Wij hebben campers voor 2 t/m 6 personen. Bekijk wat elk campertype jou te bieden heeft!

Comfort

Bij Camperhuren.nl huur je een comfortabele, grote camper. Onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn maximaal 4 jaar oud, goed onderhouden, verzorgd en optimaal ingericht. En wil je genieten van extra comfort, dan bieden onze comfortpakketten alles wat je nodig hebt bij vertrek of onderweg.

Gemak

Onze campers zijn makkelijk te besturen. Alles wat je nodig hebt is je gewone autorijbewijs (rijbewijs B). Daarnaast beschikken al onze campers over cruise control en hebben wij een aantal automaten.

Extra’s

Onze service stopt niet bij de huur van een camper. Om je reis nóg makkelijker te maken bieden wij naast onze uitgebreide begeleiding ook praktische extra’s, zoals schoonmaak, huurfietsen of een volle koelkast bij vertrek.

Advies en begeleiding

Ga je voor het eerst met een camper op pad of ben je een ervaren camperaar? Wij zorgen voor de juiste begeleiding vóór, en als je wilt ook tijdens je reis. Bij vragen of problemen staan wij dan 24/7 tot je beschikking. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Informatieaanvraag

Je kunt vrijblijvend een informatieaanvraag doen. Vul je data, het aantal personen en je contactgegevens in en kies eventueel een voorkeurscamper. Na het versturen ontvang je binnen 24 uur van ons een voorstel per mail. Ben je enthousiast? Dan wordt de aanvraag omgezet in een boeking. Natuurlijk kun je altijd nog even langskomen in onze showroom om de camper te bekijken. Niet alleen verhoogt het de voorpret, het is ook heel nuttig als je goed geïnformeerd op reis gaat.