Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Wat kan je doen in Coronatijd?

Waar kan je heen? Wat kan je doen?

Wat heeft Nederland veel te bieden! De crew van camperhuren.nl wist dat wel, maar fleurde helemaal op tijdens deze zoektocht naar tips voor onze huurders tijdens deze Coronaperiode. Natuurlijk gaat het vooral om wat je buiten kan doen. We staan te trappelen! Jij ook?

Voor de kids

Genoeg vermaak voor kinderen in ons eigen land. Parkeer de camper en ga samen op avontuur.

 • Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wist je dat in deze duinen wilde paarden en Wisenten lopen? De mooiste wandelroutes vind je hier. Je wandelt via duinmeren naar het strand.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland
 • Kibbelkoele in Drenthe

In de bossen tussen Schoonoord en Noord-Sleen vind je Kibbelkoele, een heerlijke, schone zwemplas waar zomers de hele familie heerlijke verkoeling vindt. Kibbelkoele is een van de hotspots van De Hondsrug. Op https://www.dehondsrug.nl/ vind je nog veel meer leuke tips over de omgeving.

 • De Klimduin in Schoorl

Rennen zo hard als je kan! Onderaan in het centrum van Schoorl ligt een duin met een hoogte van 51 meter. Een ware attractie midden in een prachtige omgeving. Eerst maak je een heerlijke wandeling door de bossen en duinen van de Schoorlse Duinen om daarna heel hard van de duin naar beneden te rennen. Op en top plezier voor de hele familie.

Voel de natuur

Struinen door de duinen, vogels en vlinders spotten, langs molens fietsen of varen met sloepje. Kijk wat we voor je hebben gevonden. Ook nu is dit mogelijk als je je houdt aan de richtlijnen van de RIVM.

 • Het Liefdespad in Ruurlo

Een prachtige route van 5km waarbij je bent omringt door natuur en verrassende kunstwerken.

Liefdespad
 • Boswachterspad Kootwijk

Op het boswachterspad door de bossen van Kootwijk ontdek je het stuifzand, de oude eikenbossen en jeneverbessen. Een wandeling van bijna 19 km langs heide, vogels en water.

Boswachterspad Kootwijk
 • Hunebedtocht

Ga terug in de tijd en stap op de fiets voor deze ruim 50 km fietstocht lang de Drentse hunebedden. De website https://www.hunebedcentrum.eu/hunebedtocht/ is de weg voor je uitgestippeld en vind je verhalen voor langs de route. De hunebedtocht begint in Borger.

Steden en dorpen

De Nederlandse gemeenten hebben veel te bieden. Wandelroutes door de stad laten je de omgeving van een andere kant zien.

 • Rondje boven Amsterdam

De veelzijdige site https://www.hollandbovenamsterdam.com/ informeert je over de vele activiteiten in Noord-Holland en over de leukste dorpjes en historische steden boven Amsterdam. Ga mee naar de wereld van de Verenigde Oost-Indische Compagnie in Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Slenter heerlijk langs de havens en de fraaie panden uit die roemrijke tijd.

Routes

Hier vind je de leukste routes voor onderweg. Ook staan hier uiteenlopende sites met mooie wandel- en fietsroutes.

 • Ga de uitdaging aan en verveel je geen moment onderweg met de Autospeurtocht.
Autospeurtocht

De beste plekken om vogels te kijken, zijn verzameld op deze site.

Vogelkijkhut
 • Beelden langs de kust van Hoorn

Een prachtige (wandel)route langs het water waar maar liefst 40 beelden staan.

Stichting In Den Beginne
 • Pieterpad

Het Pieterpad lopen staat op de bucket list van veel mensen. Met een camper wordt deze uitdaging wel erg comfortabel. Loop een deel en rij dan weer verder.

Pieterpad

Op je telefoon

 • wecamptofeelfree

Een inspirerend Instagram-account van eigenaren van een bus-camper die door fulltime Europa reizen.

 • Geocaching

Hoe leuk is het om dit op je camperreis te doen? Download de app en ga op jacht naar de schat. We weten zeker dat je op plekken in Nederland komt waar je nog nooit geweest bent!

 • Digitale natuurgids en routes

Met de IVN Routes app heb je altijd bijna 250 wandelingen en fietsroutes én een digitale natuurgids op zak. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen.

 • we_vanlife

Een instagram-account met avonturen van twee enthousiaste camperaars.

Welke camper past bij jou?