Reserveer nu met voordeel in de meivakantie van 3 mei t/m 16 mei

Camper huren herfstvakantie

Wil je een camper huren in de herfstvakantie? Dan ben je bij Campehuren.nl aan het juiste adres! Het maakt niet uit je er met z’n tweetjes op uit trekt of dat je reist met een groot gezelschap, met een camper heb je eindeloze mogelijkheden om een prachtige reis te maken. Wij hebben een ruim aanbod, waardoor er voor ieder wel een camper te vinden is die aan de eisen voldoet. Je hebt keuze uit 15 verschillende type campers met 5 verschillende indelingen; een camper met Frans bed, dwars bed, enkele bedden, dubbele bedden of een queen bed. Bekijk ons assortiment en bedenk wat jouw ideale camper is!

Bekijk hier ons huuraanbod!

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week

Camperen in de herfstvakantie

Zodra je hebt besloten om een camper te huren in de herfstvakantie is het natuurlijk nog zaak om de bestemming uit te zoeken. Ter inspiratie hebben wij hieronder een aantal bestemmingen op een rijtje gezet die wij aanraden met een huurcamper.

 • Kampeerterreinen van Staatsbosbeheer – Hier sta je letterlijk met je camper midden in de natuur op de mooiste plekken in Nederland. Bekijk hier het overzicht voor de mogelijkheden die je hebt met een camper.
 • Op safari in Nederland – Bij de Beekse Bergen beleef je een prachtige herfst in een bosrijke omgeving. Op de camping heb je toegang tot Speelland en het Safaripark is op loopafstand.
 • Stadscamping Deventer – De stadscamping in Deventer met de unieke ligging aan de IJssel is een van de leukste in Nederland. Bezoek de prachtige Hanzestad en leef je uit in Natuurgebied De Ossenwaarden.
 • Capfun De Sprookjescamping – Beleef de magie in de herfstvakantie op deze camping. Deze camping heeft veel binnen- en buitenactiviteiten, waardoor je met elk weer goed zit. Daarnaast heeft deze camping ook een binnen speeltuin en een fantastisch indoor water speelparadijs.
 • Het bos roept Camping Het bos roept is perfect als je wilt kamperen op een bijzondere plek in de natuur tijdens de herfstvakantie. Dit is een natuurcamping die is ingericht voor wandelaars, fietsers, tentkampeerders, campers, caravans en pleziervaartuigen.

Laagseizoen-tarief

Prijstechnisch is het erg voordelig om een camper te huren in de herfstvakantie. Doordat de herfstvakantie in het laagseizoen valt, zijn de tarieven voor het huren van een camper lager. Bekijk hier de tarieven van onze verschillende modellen. Let wel op, de tarieven die daar staan weergegeven zijn weekprijzen. Weet je al welke camper je wilt huren voor in de herfstvakantie? Doe dan je aanvraag middels het aanvraagformulier en ontvang binnen 24 uur een bericht van ons. Je vraagt je misschien af wat allemaal is inbegrepen in de huurprijs. Dat hebben wij hieronder even op een rijtje gezet.

 • Alle kilometers
 • 21% BTW
 • Volledige inventaris
 • Gasflessen
 • Toiletvloeistof
 • Een luifel
 • Een fietsendrager
 • Cruise control
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Verzekering
 • Pechhulpservice

Service van begin tot eind

Naast dat je bij ons terecht kan voor het huren van een camper tijdens de herfstvakantie kan je bij ons ook terecht voor het kopen van een camper. Als je de campers graag met eigen ook wilt zien ben je van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur ook van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer.

Als je bij ons een camper huurt tijdens de herfstvakantie kan je van ons ook service van begin tot eind verwachten. Dit omdat wij het erg belangrijk vinden dat iedereen optimaal van zijn of haar vakantie kan genieten. Wij helpen je met de zoektocht naar de ideale camper die voldoet aan al je eisen en geven tips over vakantiebestemmingen én over wet- en regelgeving. Daarnaast ga je goed voorbereid op pad dankzij onze uitleg en kan je altijd terugvallen op onze service bij vragen of problemen. Heb je op dit moment nog vragen over een camper huren herfstvakantie dan kan je ons bereiken door te bellen naar 0297-547007 of te mailen naar info@camperhuren.nl.

Welke camper past bij jou?