Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Camper 5 personen huren of kopen?

Camper 5 personen meenemen op reis? Bij Camperhuren.nl is het mogelijk om campers te huren voor een of meerdere weken vakantie. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een camper 5 personen te kopen. Ervaren of onervaren kampeerder: het maakt allemaal niet uit! Wij helpen jou graag bij het zoeken naar een camper 5 personen 

Campers huren of kopen

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Camper voor 5 personen 

Een camper voor 5 personen is niet het meest standaard formaat. Wij bieden momenteel geen campers aan die specifiek voor 5 personen zijn, maar we hebben wel 6 persoons camper waarbij een 5e slaapplek of zelfs 6e slaapplek er als optie bijzit. Deze camper 5 personen staat te koop. Het is een ruime Dethleffs A 70. Door de ruime indeling van de camper is het zeker mogelijk om een 5e slaapplek te creëren.  

Alkoof: ruim en comfortabele bedden

De Dethleffs A 70 is een alkoofcamper.  Een ruime 6-persoons familiecamper, ook een camper 5 personen, met een 2-persoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). De camper heeft een treinzit, een middenkeuken, een middentoilet en een riante berging.

Toch op zoek naar iets anders?

Als je niet van plan bent een camper te kopen kun je ook naar ons ruime aanbod van huurcampers kijken. Bij dit aanbod is het echter niet mogelijk om een camper 5 personen te huren. Dan kun je het best naar een 6 persoons camper kijken. Deze zijn net als de meeste 4 persoons campers ook vanaf een tarief van €650,- per week in het laagseizoen.

Zoek naar de laagste prijs!

Alkoof: Extra luxe en ruimte 

Als je kijkt naar een camper 5 personen, dan kom je als snel bij een alkoofcamper uit. Deze campers verhuren wij als 6 persoons campers, maar met 5 personen is dit ook een erg goede optie. Bij een alkoof heb je zeeën van ruimte, dit komt namelijk door het royale tweepersoonsbed dat boven de cabine zit. Achterin de camper zit ook nog een ruime garage, waar je bijvoorbeeld een aantal fietsen kwijt kan. Kortom: erg royaal met veel stahoogte. Dé perfecte camper 5 personen! 

Maar het ruime verblijf heeft ook wel een kleine keerzijde. Zo is een alkoof hoger en niet gestroomlijnd. Het gevolg daarvan is dat het vervoersmiddel veel wind vangt en duurder uitkomt met brandstofkosten. Ook is het vanwege de hoogte en zichtbeperking (door de alkoof) erg opletten voor uithangborden, bruggetjes en stoplichten.  

Kopen of huren? 

Wij hebben een ruim aanbod aan camper 5 personen, zowel te koop als te huur. Wij helpen jou graag bij het maken van een goede keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact met ons op

Welke camper past bij jou?