Aantrekkelijke last minutes in mei en juni!

Camperhuur Nederland

Filters

Reset alle filters

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Wil jij graag nieuwe plekken ontdekken en rondtrekken door Europa met een camper? Dan kun je voor de camperhuur terecht bij Camperhuren.nl. Wij hebben en ruim aanbod aan campers bestaande uit verschillende typen. Bij de camperhuur bieden wij persoonlijke begeleiding en advies. Naast camperhuur bieden wij ook praktische extra’s, zoals een gevulde koelkast en fietsen. Hierdoor kun je goed voorbereid op pad en beschik je over de camper die bij je past. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij de camperhuur? Bekijk dan hier hoe een camperhuur werkt. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 750 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Alle campers zelfvoorzienend met toilet, douche en keuken
  • Zeer compleet uitgerust en alle km vrij
  • 40 campers op één locatie
  • 24/7 service tijdens jouw reis
  • Onze klanten geven ons een 9,3

Camper verhuur

Wij hebben een ruim aanbod huurcampers. Van een luxe familie camper voor 6 personen naar en compacte camper voor 2 personen. Je kunt bij ons al een camper huren vanaf €600,- per week. De tarieven voor de camperhuur verschillen per type camping en per periode. Al onze huurcampers zijn voorzien van een volledig inventaris.  Naast de camperhuur bieden wij praktische extra’s en comfortpakketten om jouw reis nog comfortabeler te maken. Je kunt hierdoor genieten van alle luxe en comfort die je wilt. Met al deze keuze kan het lastig zijn om een geschikte camper te vinden. Daarom geven wij jou graag persoonlijk advies en begeleiding.

Camper kopen

Naast de camperhuur biedt Camperhuren.nl ook koopcampers aan. Ons assortiment bestaat uit jonge en luxe tweedehands Sunlight en Dethleffs campers. De campers zijn maximaal 3 jaar oud. Al onze koopcampers zijn goed onderhouden en zeer compleet uitgerust met onder andere een luifel, fietsendrager en complete keuken. Je kunt al een camper koven vanaf €44.900,-. Ons assortiment bestaat onder andere uit grote familie campers en een kleinere 2 persoonscamper. Je hebt genoeg keuzes om jouw ideale camper te kopen. Een camper kopen kan best spannend zijn. Daarom helpen wij jou graag op weg met het uitzoeken van een camper.

Inspiratie

Je camperhuur is geregeld en je wilt je reis gaan plannen. Er zijn honderden mogelijkheden en je moet verschillende keuzes maken. Bij ons kun je naast de camperhuur ook leuke reisideeën opdoen. Bekijk bijvoorbeeld onze bestemmingen pagina over avontuurlijke vakanties en zon- en zeevakanties. Daarnaast kun je ook leuke ideeën opdoen door middel van reisverhalen van andere. Hier lees je vanaf de camperhuur tot terugkomst hoe zij hun vakantie hebben beleefd. Tot slot kun je de nieuws en tips bekijken. Daar kun je van alles vinden over de camperhuur, een campervakantie met kinderen en een top vakantie in Italië.

Een camperhuur, hoe gaat dat nou?

Ben jij benieuwd hoe de camperhuur te werk gaat? Wij helpen je graag verder. Ben je een ervaren camperaar of ga je voor het eerst op pad met een camper? Wij zorgen voor de juiste begeleiding voor en tijdens je reis. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor al jouw vragen en problemen. Als je weet welke camper je wilt huren dan kun je vrijblijvend een informatieaanvraag doen. Na ontvangst versturen wij meestal binnen 24 uur een voorstel. Wil je verder gaan met het voorstel dan wordt de aanvraag omgezet in een boeking. Na de boeking krijg je 10 dagen voor vertrek een e-mail met belangrijke informatie. Hierdoor ben je helemaal klaar voor vertrek.